here

Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!

Congratulations. Really I am very glad!!!!!pkolasa napisał:Ja dostałem zawału widząc tą listę. Nigdy nic nie wygrałem, a tu nr 3 na random.org...![]()
bo autor wszędzie wypisuje że "genuine" i tak dalej, a i MBAM łyknął klucz,
Oxy, ja wiem, że to tak jest. Ja wiem że warto sprawdzać, ale dotąd tego nie zrobiłem z trzech w sumie powodów. Po pierwsze - nigdy nic nie wygrałem w takich konkursach, więc wiesz, taka dziewicza nagroda, to się zbyt cieszyłem. Po drugie - co będę od razu zakładał że pirat, szczególnie, że tu u nas wspomniane, a zaufanie do forum generalnie mam niemałe. A po trzecie - pragmatyczne - z punktu widzenia prawnego - co będę się wyrywał (według starej zasady: "Nie krytykuj, nie podskakuj, siedź na d.... i przytakuj, tak dożyjesz starczej renty, nogą w tyłek nie kopnięty") z poddawaniem tego w wątpliwość, skoro raz, klucz nie wyglądał dziwnie, w Google nie sprawdziłem (a szkoda, o tym zaraz), do tego promocja wydawała się być legalna, bo wszędzie, na każdziutkim kroczku na tej stronie wyje napis "genuine", co zbija nawet zarzut paserstwa, bo prosty użytkownik nie ma obowiązku weryfikować tego, czy wszystko co wygra jest legalne. Gdyby wiedział / miał podstawy podejrzewać - tak, mógłby być karany, a jeśli nie miał podstaw, to jaki tu problem.OXYGEN THIEF napisał:Support z MBAM bardzo ładnie się zachował, nie musieli a dali kluczyk.Jeśli chodzi o sprawdzanie kluczy to większość szanujących się producentów ma bazy z kluczami.Podejrzewam że jednak mało osób sprawdza klucze wygrane w konkursach a szkoda,
Autor może sobie pisać co chce, to tak jak w realu gdzie ludzie różne rzeczy gadają a niekoniecznie muszą być one prawdziwe.bo autor wszędzie wypisuje że "genuine" i tak dalej, a i MBAM łyknął klucz,
Nie ma sprawy. Nie lubię być oszukiwanym.olwu napisał:pkolasa, bardzo Ci dziękuję, że o tym napisałeś. To chamstwo tak oszukiwać ludzi, ale cóż, teraz wszędzie pełno oszustów i trzeba uważać![]()