- Reakcje/Polubienia
- 56070
czy licencja będzie legalna ?
czy jest wersja office 2021professional plus ?
grupa office 2021 kończy się na wersji office 2021 professional -bez plus
po zaakceptowaniu płatności (polecam PayPal, zawsze można reklamować transakcję), musisz w ciągu 30 dni kliknąć opcję ‘redeem’ i wtedy dopiero otrzymasz ostateczny klucz;czy licencja będzie legalna ?
czy jest wersja office 2021professional plus ?
grupa office 2021 kończy się na wersji office 2021 professional -bez plus
znalazłem dwie instalki offline, które zamierzam wypróbować
Kupowałeś w tej promo? Powinieneś móc pobrać instalator offline bezpośrednio ze strony MS (jak rozwiniesz listę to powinien być dostępny obraz do pobrania w przypadku instalacji offline). Zastanawiam się jakby wysłać klucz do MS z pytanie o to, czy jest ok.po zaakceptowaniu płatności (polecam PayPal, zawsze można reklamować transakcję), musisz w ciągu 30 dni kliknąć opcję ‘redeem’ i wtedy dopiero otrzymasz ostateczny klucz;
w dalszej kolejności, m.in. po zalogowaniu się na konto m-softu i wykonaniu pewnych czynności, otwiera się poniższa strona potwierdzająca zakup z linkiem do instalacji; by do niej dojść, musisz na pewnym etapie wpisać klucz, który, moim zdaniem, przechodzi w ten sposób weryfikację…
osobiście nie lubię wymuszonej instalacji (ze strony, nie z pliku), znalazłem dwie instalki offline, które zamierzam wypróbować
dziś na fb widziałem po 14,99 euroMicrosoft Office Professional 2021 dla Windows / Mac: Lifetime - 1 PC -- $59.99
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
To lepiej sprawdź czy legaldziś na fb widziałem po 14,99 euro
Można przypisać klucz/produkt do konta MS ?