Norton Security with Backup (na 10 urządzeń) zniżka

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29877
Miasto
Trololololo

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
A nie wiesz, jak płaci się w amazon? Kartą kredytową/debetową, czy może jest też opcja PayPal?

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12330
Miasto
Somewhere over the rainbow.
SKIBA napisał:
A nie wiesz, jak płaci się w amazon? Kartą kredytową/debetową, czy może jest też opcja PayPal?

Karty kredytowe albo debetowe, Paypala nie obsługuje bo jakiś czas temu sami wprowadzili swój system płatności konkurencyjny dla Paypala.

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
al_arsen napisał:
SKIBA napisał:

Karty kredytowe albo debetowe, Paypala nie obsługuje bo jakiś czas temu sami wprowadzili swój system płatności konkurencyjny dla Paypala.
A jaki to system płatności?

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Wg mnie na Amazon najlepiej jest płacić walutową kartą kredytową, inaczej przewalutowanie jest okrutne.

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
wacek_1984 napisał:
Wg mnie na Amazon najlepiej jest płacić walutową kartą kredytową, inaczej przewalutowanie jest okrutne.
Ja jak mogę i jest możliwość to korzystam z PayPal. Tam przewalutowanie jest mniej drastyczne. Szkoda tylko, że PayPal nie obsługuje sprzedaży w PLN tylko w € i $.

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Jak nie obsługuje? Ja tam płaciłem PP w złotówkach. Co do przewalutowania, to nie zgadzam się z Twoją opinią, dla mnie PP ma gigantyczny spread jeżeli masz środki na koncie, jak podpiąłem kartę dolarową i zabrałem całą kasę z PP to zaczęło być znośnie ;)

Mikelonsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Jeśli nie chcecie kombinować z obcymi walutami i może być nieco inna wersja...to...
Na znanym portalu aukcyjnym wpiszcie:
NORTON Internet Security 5 PC MAC Android BOX ROK
i za 149 zł + wysyłka, no chyba że mieszkanie w mieście gdzie jest salon tej dużej sieci, macie ochronę 5 urządzeń.

Do góry