- Reakcje/Polubienia
- 64
Jako ciekawostkę zapodaje link do ciekawego artykułu jak przyspieszyć komputer. Podobno metoda ta była badana na amerykańskich uczelniach i jest skuteczna. Nie dam jednak gwarancji, czy metoda ta jest bezpieczna bo jej nie testowałem.
Link do artykułu:
Informatycy zaskoczeni szybkością działania nowej metody przyśpieszającej pracę komputera
Pani Anna Maciejewska jest jedną z setek osób, które w 10 minut przyśpieszyły swój komputer o 90%, stosując ten nowy sposób.
Nowa metoda pozwoliła przyśpieszyć komputer o 90% w 10 minut praktycznie każdemu, kto ją wypróbował. Nie tylko działa szybko i skutecznie. Nie zawiera wirusów, jest dziecinnie prosta w stosowaniu i nie powoduje zagrożeń dla systemu operacyjnego. W dokładnych testach naukowych badacze potwierdzili skuteczność nowego sposobu i odkryli, co powoduje tak ekstremalnie szybkie przyśpieszenie pracy komputera.
Informatycy z Warszawy patrzyli na swoich klientów z przerażeniem. Nigdy czegoś takiego nie widzieli. Po 10 minutach stosowania nowej metody, właściciele powolnych komputerów przyśpieszali je średnio o 90%. Tajemnicę działania metody odkryto dopiero po przeprowadzeniu dogłębnych badań na Uniwersytecie w Sterling, USA.
Nową metodę stworzono w oparciu o jeden unikalny element. Jego działanie jest ponadprzeciętne i wielopłaszczyznowe. Podłączony do komputera, przyspiesza tempo pracy procesora i pamięci RAM, usuwa niepotrzebne pliki oraz zapobiega spowalnianiu się pracy komputera w przyszłości. Obniża poziom awaryjności i zwiększa ochronę przed wirusami. Dodatkowo usprawnia prace komputera w kilkudziesięciu innych obszarach.
Tym super-skutecznym elementem nowej metody jest Dynamic Formula. Jest to łatwy w obsłudze program nagrany na pendrive – czyli na niewielki nośnik pamięci, który podłącza się do komputera za pomocą portu USB. W odróżnieniu od popularnych programów, które często zawierają wirusy, Dynamic Formula jest w 100% sprawdzony i bezpieczny. Poza tym, został dokładnie przetestowany przez specjalistów z zakresu informatyki. Dzięki temu jest nawet o 300% bardziej skuteczny. Dodatkowo, jego stosowanie nie wymaga skomplikowanej instalacji. Dzięki temu Dynamic Formula działa natychmiast po podłączeniu do komputera.
Już po 10 minutach od podłączenia Dynamic Formula przez port USB, niepotrzebne pliki spowalniające działanie systemu są natychmiast niszczone i dosłownie wymiatane z pamięci. W pierwszym dniu stosowania urządzenia, osoby obserwowały wzrost wydajności komputera o 90%, ale to był dopiero początek. Kiedy regularnie stosuje się Dynamic Formula, wprowadza on komputer w stan najwyższej wydajności. Likwiduje problemy z systemem zanim wyrządzą szkody i zamienia powolny sprzęt w szybką maszynę.
Program Dynamic Formula bardzo szybko stał się popularny wśród osób, które chcą przyśpieszyć swój komputer. Zdobył fantastyczne opinie wśród informatyków. Przeszedł bardzo rygorystyczne badania i jest certyfikowany. Zbiera non-stop pozytywne opinie od kolejnych osób, które już przyśpieszyły swoje komputery.
Pani Anna Maciejewska:
„Uruchomienie tego programu jest dziecinnie proste – wystarczy mieć Internet oraz system Windows. Następnie, już od samego początku, mój komputer zaczął przyśpieszać: po 10 minutach działał jak nowy. Nie musiałam formatować dysku ani zastanawiać się, które pliki usunąć. Co więcej, Dynamic Formula jest w pełni bezpieczny dla systemu. Od kiedy zastosowałam ten program, wreszcie korzystam z komputera bez stresu. Już nie boję się, że za chwilę coś się zatnie i stracę ważne pliki czy zdjęcia. Jestem zachwycona!"
Oto wyjątkowa promocja dla Czytelników naszego portalu: z poniższego linka można otrzymać Dynamic Formula za udział w klubie rabatowym ze zniżką – o 150 zł taniej. Specjalna oferta będzie ważna do końca środy 12.04.2017
Link do artykułu:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!