[ODDAM] Bitdefender Internet Security

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
Mam 3 licki: jedna nieaktywowana rumuńska oraz 2 wpisane do konta MójBitdefender (jedna rumuńska a druga niemiecka).

Próbowałem dziś sobie nimi wydłużyć licencję na 3 lata, ale nie dało się nie wiem dlaczego (dodało te licencje jako 2 oddzielne). Tak samo w programie (wersja 2012 PL) nie chciał mi wydłużyć - przyjmował tylko jako oddzielne. Nie wiem jakim cudem kiedyś udało się kilku osobom załadować aż 3 kody do konta i zrobić sobie subskrypcję na 3 lata...

Próbowałem też ruszyć te licki na wersji 2013 PL, ale nie dało się żadnym możliwym sposobem. Najpierw wywaliłem swoją pierwotną wersję (2012 PL), zainstalowałem 2013 PL BUILD 16.28.0.1710 (najnowszy) i nie przyjęło. Wywaliłem więc tę i zainstalowałem najnowszą 2013 EN - ta z kolei przyjmowała już licencje bez problemu. Próbowałem nadinstalować na nią wersję polską 2013, ale się nie dało (nie wiem czemu wywalało mi instalację na samym początku po komunikacie, że mam już zainstalowany BIS na kompie - przy każdej próbie nadinstalowania tak się działo - mogłem tylko usunąć, a potem zainstalować na nową inną wersję). Wróciłem więc do pierwotnej postaci - PL 2012 + kluczyk rumuński.
Może jakieś ew. sugestie co do tego tak przy okazji Panowie?

A tymczasem kto chętny, niech się zgłasza po licki. Z tym, że nie wiem co z tymi już przypisanymi do konta (obie mają po 365 dni, bo dzisiaj robiłem te wszystkie operacje). Powinny zadziałać chyba na innych kompach?

A

Anonymous

Oddam za darmo 1 niepogniecioną i nieużywaną lickę rumuńską na BitDefender Security 2013. Przypominam tylko, że kluczyk należy aktywować w ciągu 30 dni, a ja otrzymałem go chyba 24 stycznia lub w wersji pesymistycznej dzień wcześniej.
Nie ma chętnych? Trudno. Czekam dzisiaj (sobota -23 lutego 2013) do godz. 21.00 według czasu rzeczywistego. Później oferta przestaje być aktualna. Licencja przygarnięta.

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
Ale wręcz przeciwnie, mi się BIS nie znudził. Świetni i lekki soft. Ciałem je sobie ustawić własnie na 3 lataka, co by ew. wziąć rozwód albo separację może kiedyś przy okazji ew. testów innych antywirów.

Tak więc ponawiam pytanie: jak ktoś jest chętny na licki, to niech pisze tutaj albo na PW do mnie (1 nieśmigania i 2 po 364 dni).

spamcop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
@paweloss , zrobileś zapewne jeden błąd :)

Klucze nalezy wprowadzac kolejno w programie wtedy licencja sie wydluza do 1095 dni, a pozniej dopiero wpisac je w panelu na stronie, jesli sie nie pojawia automatycznie.

Jesli bedziesz dodawal nowe klucze (najpierw) w panelu, wtedy uzyskasz 3 osobne licencje , a nie jedna na 1095 dni.

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
No cóż, teraz to już sam się domyśliłem... Można coś z tym fantem zrobić?

Do góry