[Oddam] Komputer Świat 02/2014 - Konta, Programy i Bonusy

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
fimg_d138754205595.png

Dziś mam do przekazania Komputer Świat Plus* 02/2014 z legalnym dostępem do wszystkich tu wymienionych programów i bonusów.

Zgłosić się może każdy zainteresowany.
Wyboru spośród wszystkich chętnych którzy się zgłoszą, dokonam nie wcześniej niż ok. 24.01.2014 roku.
W przypadku gdy wybrana lub wylosowana osoba nie odbierze w przeciągu 5 dni informacji (PW) zawierającej potrzebne dane, ta informacja zostanie wysłana do innej wybranej osoby, spośród tych które się zgłosiły.

*Liczba kont a zatem i osób może ulec zmianie w zależności od zainteresowania (liczby osób które się zgłoszą).
Ewentualna zmiana z mojej strony, może być tylko zmianą zwiększającą liczbę takich kont.

Ashampoo Burning Studio 2014
box-lewa-ashampoo-burningstudio-2014.jpg

Burning Studio to dobrze znany, flagowy program Ashampoo do wypalania plików na płytach. Oprócz samego nagrywania danych program potrafi dużo więcej: można w nim wykonywać kopie płyt, projektować ich okładki, tworzyć obrazy nośników (pliki ISO), a także zabezpieczone hasłem kopie zapasowe ważnych dla nas danych, które od teraz mogą być dzielone na mniejsze części, by można było je nagrać na kilku nośnikach. Możliwe jest tu także przygotowywanie płyt z muzyką (zarówno w formacie CD-Audio dla wszystkich odtwarzaczy CD, jak i MP3).

TreeSize Personal
box-lewa-treesize.jpg

TreeSize to przydatny program do szybkiej analizy zajętego miejsca na dysku komputera. Za pomocą tej aplikacji w ciągu kilkudziesięciu sekund dowiemy się, gdzie podziała się wolna przestrzeń naszego dysku – program w czytelny i wygodny sposób przedstawia, które foldery i pliki zajmują najwięcej miejsca. Funkcja wykrywania duplikatów plików pomoże również odnaleźć powtarzające się pliki.

PC Tune-Up 2
box-lewa-pc-tune-up.jpg

PC Tune-Up to narzędzie dla użytkowników narzekających na powolne działanie komputera z Windows. Program należy do kategorii uniwersalnych optymalizatorów systemu, które powstały po to, by tchnąć nowe życie w wolno działającego peceta. Program cudów nie robi, ale jest w stanie pomóc odzyskać dawną wydajność komputera. Proces optymalizacji Windows składa się w PC Tune-Up z czterech kluczowych kroków: utworzenia kopii zapasowej ustawień systemu, przeskanowania Windows w celu wykrycia istniejących problemów, naprawienia ich oraz przeprowadzenia defragmentacji, która kończy proces uproszczonej optymalizacji. Bardziej zaawansowani użytkownicy komputera mogą w dowolnej chwili przełączyć interfejs programu w tryb eksperta, w którym znajdziemy dużo więcej opcji i ustawień.

ScanMyReg 2
box-lewa-scanmyreg.jpg

Jedno z najszybszych i najbardziej efektywnych na rynku narzędzi do optymalizacji rejestru systemowego Windows. Aplikacja umożliwia przeskanowanie rejestru i wykrycie oraz naprawienie niepoprawnych lub nieaktualnych informacji w nim zawartych. ScanMyReg wyposażono także w narzędzia przeznaczone do defragmentacji rejestru, wykonywania jego kopii zapasowej oraz jej przywracania.

eTeacher - wersja mobilna
box-lewa-eteacher-nahlik.jpg

Mobilna edycja najdłużej rozwijanego polskiego programu do nauki języka angielskiego w wersji dla smartfonów i tabletów z systemem Android. Mobilny eTeacher to zbiór ćwiczeń i testów rozwijających słownictwo, gramatykę i poprawne używanie języka angielskiego w różnych sytuacjach. Darmową wersję programu pobieramy na swoje urządzenie ze sklepu Google Play. Unikalny kod, przygotowany specjalnie dla Czytelników Komputer Świata, za pomocą którego odblokujemy trzy zestawy ćwiczeń (zawierające około 150 zadań i testów na różnych poziomach zaawansowania – od ćwiczeń typu wybierz słowo lub wyrażenie, które najlepiej uzupełnia zdanie, przez wybór właściwego podpisu do obrazka, po ćwiczenia z lektorem – posłuchaj materiału i wybierz prawidłową odpowiedź), znajdziemy w Strefie Bonus.

Zarówno cytaty opisów programów jak i grafika pochodzą ze strony ksplus.komputerswiat.pl lub komputerswiat.pl

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Re: [Oddam] Komputer Świat 02/2014 - Konta, Programy i Bonus

Zgłaszam chęć! Dziękuję!

komorowski

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

ja tez zglaszam chec

matiskov

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

ja takze zglaszam sie :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch

jeśli jeszcze można to i ja poproszę :)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Póki co jest tak jak jest. Jeżeli coś się zmieni, wtedy również na tej samej zasadzie wezmę pod uwagę tych, którzy się zgłosili lub jeszcze zgłoszą.

7SpqAHd.jpg

eMCe napisał:
jeśli jeszcze można to i ja poproszę :)
Kod do rejestracji przesyłam na PW.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch

po raz kolejny ślicznie dziękuję :dziękuję

matiskov

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Jak byś miał kiedyś jeszcze coś w zanadrzu z tego numeru, to wiedz że czekam :jezyk z góry dzięki, także gratulacje dla zwyciezcy :)

Do góry