Jeszcze coś dla użytkowników Orange na kartę i w abonamencie - 10g za znalezienie w apce 4 jajek:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Mam Orange i brak koszmaru.Zostało mi już tylko 6 dni do końca abonamentu w Orange!
Jak ja się cieszę, że wreszcie skończy się ten koszmar!
Orange blokuje mi usługi typu VoLte i VoWiFi a także sieć 5G, bo telefon kupiony na wolnym rynku (a nie w ich salonie) i nie ma „certyfikacji” tego opratora.Mam Orange i brak koszmaru.
Ja nie mam telexa od nich, napisałem na czacie i włączyli bez pytania czy kupiony u nich czy nie.Orange blokuje mi usługi typu VoLte i VoWiFi a także sieć 5G, bo telefon kupiony na wolnym rynku (a nie w ich salonie) i nie ma „certyfikacji” tego opratora.
U pozostałych operatorów wszystko śmiga a różnica prędkości w porównaniu do Plus zadziwia. Plus jest 30 razy szybszy.
Ja byłem w salonie, dzwoniłem do pomocy technicznej. Mój IMEI nie figuruje w bazie certyfikowanych przez Orange. Zaproponowali mi 100 zł zniżki na zakup nowego smartfona w ich salonie. Ale na problemy z zasięgiem nie pomogą, bo w najbliższych latach w mojej okolicy nie ma planów na kolejne stacje przekaźnikowe.Ja nie mam telexa od nich, napisałem na czacie i włączyli bez pytania czy kupiony u nich czy nie.
Orange jako pierwszy operator postanowił rozpocząć wakacyjne rozdawanie darmowych gigabajtów. Na pierwszy rzut idzie aż 100 GB transferu danych. Z tego darmowego pakietu danych mogą skorzystać niemal wszyscy klienci Orange, a ważny jest on do końca wakacji.