Panda Internet Security 2012 - Konkurs !

A

Anonymous

Panda Internet Security 2012 - Konkurs !

pandainternetsecurity201268416df2png.png

Panda Internet Security 2012 to pakiet zabezpieczeń, który umożliwia bezpieczne korzystanie z internetu.

Program chroni komputer przed wirusami, rootkitami, hakerami, oszustwami online, kradzieżami tożsamości i innymi zagrożeniami internetowymi. Mechanizm zabezpieczający przed spamem chroni skrzynkę pocztową przed niepożądaną korespondencją, a kontrola rodzicielska zapewnia dzieciom bezpieczne korzystanie z internetu. Zastosowanie Kolektywnej Inteligencji sprawia, że produkt działa dużo szybciej w porównaniu z poprzednimi wersjami.

Dodatkowo oferowany jest tryb gier/multimediów, menedżer sieci domowej, opcja szyfrowania i trwałego usuwania plików, funkcja zdalnego dostępu do komputera oraz mechanizm tzw. piaskownicy (Sandboxing).

Konkurs zakończy się 20 sierpnia.

:!: Do wygrania 1 roczna licencja na program Panda Internet Security 2012 :!:

Zasady:

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program "Panda Internet Security 2012"
2. (opcjonalnie) Poinformuj znajomych o tym konkursie na twitterze, facebooku, itd.
3. Zakaz korzystania z programów takich jak CyberGhost, oraz zakaz korzystania z serwerów proxy

caxton

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Miasto
Tbilisi, Georgia
Great contest, thank you, but one remark. I think that you must not demand to install this antivirus because the chance of winning it is very little. for others, not security programs, to do a screenshot is , of course, very useful, but for antivirus??? I think it is a very strict rule.
it is my personal opinion. I hope you are not angry with me.
I repeat once more, GREAT GIVEAWAY! Thank you again :D

A

Anonymous

However I will change these rules :D

-----Edit-----
Zmienione już, może więcej osób weźmie udział :), bo w moich poprzednich konkursach to prawie nikt nie brał udziału :(

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Witaj!

Chcę wygrać, bo:

1. Obecnie korzystam z Panda AV Pro 2012 [lic.3-mce] i jestem zadowolony.
2. Swoją licencję na Panda Internet Security 2012 jakiś czas temu oddałem użytkownikowi tego forum.
3. Lubię wygrywać!

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Witam.
Chcialbym wygrac licencje na ten program,poniewaz z produktami pandy mam do czynienia od lat,a akurat posiadam tylko wersje cloud. Pakiet PIS cenie za lekkosc dzialania w porownaniu z poprzednikami,genialny skaner behawioralny rozpoznajacy szkodliwe pliki,cichego i dobrego firewalla.Mam nadzieje,ze uda mi sie wygrac ten swietny soft.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym ją wygrać, by zamienić ją z moim obecnym Outpost Security Suite Pro. Panda to jeden z najlepszych AV, także będę very happy, jeżeli ją wygram :D

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
1. Chciałbym wygrać ponieważ w "PIS" cenię sobie jakość i przede wszystkim szybkość działania. Od wersji 2009 bardzo wiele się zmieniło na korzyść Pandy. Obecnie używam PIS z 3-miesięczną licencją, która niebawem wygasa

2. Niestety nie mogę poinformować znajomych na Facebooku itp. (po prostu nie używam portali społecznościowych)

3. Gram uczciwie... :) Zero oszustw....

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Na jednym komputerze mam zainstalowaną Pandę Internet Security 2011 i muszę powiedzieć, że program całkiem dobrze się sprawuje, dlatego dobrze byłoby zdobyć nowszą wersję.

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
Chciałbym wygrać tą lickę na PIS 2012 dla koleżanki z pracy :) ...ja mam swojego KISika :)

A

Anonymous

Koniec przyjmowania zgłoszeń

Wyniki:
random.png

Gratulacje tewje69!

Licencję wyślę na PW w ciągu 15 min

Do góry