Paragon Backup & Recovery 12 Home - 50% zniżki

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Już niebawem na bitsdujour 50% zniżki na Paragon Backup & Recovery 12 Home (19.95$)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Zniżka ruszyła :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Czy ktoś ma wiedzę na ten temat, bo zastanawiam się nad tym programem, ale obawiam się, że za niedługi czas będę zmuszony kupić nowego laptopa. Teraz mnie męczy myśl, czy będzie szansa żeby licencję przemianować pod nowy sprzęt w przyszłości, jeśli chciałbym używać go już teraz na starym, póki jeszcze w miarę się sprawuje...

..::: edycja :::..

Sam sobie odpowiedziałem na to pytanie... tzn. zadzwoniłem do siedziby paragon w Częstochowie i pan potwierdził, że nie ma problemu z przeniesieniem licencji na inny komputer w przypadku, kiedy ten na którym jest zainstalowany program przechodzi na emeryturę :) Może komuś się ta informacja przydać.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
artoor napisał:
Czy ktoś ma wiedzę na ten temat, bo zastanawiam się nad tym programem, ale obawiam się, że za niedługi czas będę zmuszony kupić nowego laptopa. Teraz mnie męczy myśl, czy będzie szansa żeby licencję przemianować pod nowy sprzęt w przyszłości, jeśli chciałbym używać go już teraz na starym, póki jeszcze w miarę się sprawuje...

Myślę , że nie powinno być kłopotów , mam konto na Paragonie i tam jest dostępny wykaz kluczy do kupionych i pobranych promocyjnych programów , już raz zmieniałem kompa , miałem stacjonarny teraz mam laptopa i klucz ze stacjonarego kompa bez problemów zainstalował się na laptopie a gdyby coś zawsze można do nich napisać , dbają o klienta a nawet mają w Polsce swoje przedstawicielstwo :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
A czy orientujesz się może, czy klucz do angielskiej wersji będzie działał z polską wersją programu? Nie chcę już tam dzwonić, o ile ktoś zna odpowiedź na pytanie :)

..::: edycja :::..

Support odpowiada w błyskawicznym tempie... otóż klucz licencyjny działa tylko z przypisaną wersją, ale bez problemu (przynajmniej w opcji zakupionej) istnieje możliwość zamiany klucza licencyjnego przez przedstawiciela supportu na wersję w języku innym niż przypisanym do zakupionego produktu :)

Do góry