Pobieranie sterowników

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
żaden :D sterowniki pobiera się ze strony producenta :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Są takie programy ale często się zdarza że po pobraniu sterowników zaczynają się tzw: BSoDy ( niebieski ekran ) a co za tym idzie problemy ja osobiście nie używam takich programów i staram się ściągać oryginalne sterowniki ze strony producenta :klawik.

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Prosty i szybki >>> Driver Booster 2.2.0.155 [PL] lub Snappy Driver Installer R165 ale to już kilka Giga ściągania bo to pakiet uniwersalny, jeżeli to laptop podaj dokładny model.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Driver Genius 12 u mnie bardzo dobrze się spisuje przy aktualizacji sterowników do Visty :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30546
Miasto
Trololololo

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Program występuje w dwóch wersjach ; płatnej i darmowej, możesz używać darmowej (bez wpisywania kodu) jedyna róznica jest taka (zauważalna) , że sterowniki będą pobierały się z mniejszą prędkością, z moich obserwacji, wolniej pobierają się tylko na początku, potem szybkość się "rozkręca".
Ps. Ten program często jest w promocji np. na pół roku za darmo wersja Pro, więc poprostu uważaj i często odwiedzaj chociażby to forum.Aktualizowałem nim wiele komputerów zarówno desktopów jak i laptopów i odpukać, ani razu nie miałem z nim żadnych problemów np. bluescreenów po aktualizacji sterowników, więc polecam.

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Re: Pobieranie sterowników Radeon 6730M

Bardzo bym prosił o podesłanie linka do pobrania sterownika Radeon 6730M. Ze strony Amd nie chcę mi pobrac a na tych co znalazłem żąda jakichś płatności.

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Re: Pobieranie sterowników Radeon 6730M

BestiaZBagienMyśli napisał:
Bardzo bym prosił o podesłanie linka do pobrania sterownika Radeon 6730M. Ze strony Amd nie chcę mi pobrac a na tych co znalazłem żąda jakichś płatności.

Pobiera się bez problemu ze strony AMD. Podałbym link bezpośredni ale nie wiem do jakiego systemu operacyjnego...

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Joanna-1 napisał:
saper1972 napisał:
Prosty i szybki >>> Driver Booster 2.2.0.155 [PL] lub Snappy Driver Installer R165 ale to już kilka Giga ściągania bo to pakiet uniwersalny, jeżeli to laptop podaj dokładny model.

laptop MSI VR610 Vista 32 bit

Strona z kompletem sterowników do tego lapka:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Myślę, że ten film uzmysłowi tobie i większości użytkownikom każdego sprzętu, że sterowniki jest dość łatwo znaleźć, pobrać i zainstalować. Oczywiście sterowniki warto jest aktualizować, dlatego śledźmy aktualizacje opcjonalne na Windows Update, wśród których często znajdziemy właśnie aktualizacje sterowników. Aktualizacje opcjonalne nie instalują się automatycznie.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Sterowniki do Radeon 6730M - system operacyjny Vista 32 bit:
13-1_vista_win7_win8_32_dd_ccc_whql.exe

Instalator ten jest w wielu lokalizacjach i na niezliczonej ilości serwerów. Osobiście przed chwilą pobrałem go niezależnie: z AMD i Google Disc., stąd:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jeśli ci się nie uda mogę wrzucić choćby na mojego chomika

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Emmers-bardzo Ci dziękuje za kolejne czytelne i przejrzyste poradniki; że poświęciłeś swój czas na stworzenie ich na akurat podany system. Chcę tak instalować na mojej "siódemce" 64 bit gdyby wygrany DriverEasy w konkursie u Szeryfa nie wyszukał brakujących sterów( a dla Radeona znalazł i pobrał poprawnie). Myśle że wielu osobom się przydzadzą poradniki tak jak i Twoje tłumaczenia. Ze strony Amd było podobnie-wybrałem swojego Radeona (6770M jednak) a on mi wyszukał jak i w Twoim filmiku Omega 14.12; ja wiem że to są nowsze stery ale mi sie rozbijało o tamten.

Devil

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Szczecin
saper1972 napisał:

To jest MSI VR610

Do góry