Pobieranie sterowników

Devil

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Szczecin
Emmers napisał:
Joanna-1 napisał:
saper1972 napisał:
Prosty i szybki >>> Driver Booster 2.2.0.155 [PL] lub Snappy Driver Installer R165 ale to już kilka Giga ściągania bo to pakiet uniwersalny, jeżeli to laptop podaj dokładny model.

laptop MSI VR610 Vista 32 bit

Strona z kompletem sterowników do tego lapka:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Myślę, że ten film uzmysłowi tobie i większości użytkownikom każdego sprzętu, że sterowniki jest dość łatwo znaleźć, pobrać i zainstalować. Oczywiście sterowniki warto jest aktualizować, dlatego śledźmy aktualizacje opcjonalne na Windows Update, wśród których często znajdziemy właśnie aktualizacje sterowników. Aktualizacje opcjonalne nie instalują się automatycznie.

Bardzo mi pomogłeś. Dzięki :suuper

Devil

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Szczecin
saper1972 napisał:
Prosty i szybki >>> Driver Booster 2.2.0.155 [PL] lub Snappy Driver Installer R165 ale to już kilka Giga ściągania bo to pakiet uniwersalny, jeżeli to laptop podaj dokładny model.

Laptop MSI RV610

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Ja np mam problem z instalacją sterowników do DELL 7720 ;/ Na stronie producenta sa stare.. Jedynie co instaluję to sterowniki do NVIDIA.. Nawet do Intela nie idzie mi zainstalować bo ciągle pisze zła wersja - a pobieram 64-bitowa wersje bo taki mam system :ireful

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
zefirek83 napisał:
Ja np mam problem z instalacją sterowników do DELL 7720 ;/ Na stronie producenta sa stare.. Jedynie co instaluję to sterowniki do NVIDIA.. Nawet do Intela nie idzie mi zainstalować bo ciągle pisze zła wersja - a pobieram 64-bitowa wersje bo taki mam system :ireful
Jeśli masz system Windows 7 64 bit to proszę bardzo:

Tomasz Bielski

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Szczecin
Emmers napisał:
zefirek83 napisał:
Jeśli masz system Windows 7 64 bit to proszę bardzo:

To są stare sterowniki jeszcze starsze niż ze strony Dell ;)

Do góry