Tak samo jak nielegalnie (niezgdonie z Konstytucją) mierzą nam prędkość fotoradary porozstawiane w całej Polsce (o pieskach z suszarkami bez homologacji nie wspominam)...Ale większość woli zapłacić i mieć święty spokój niż kopać się z koniem...:/ Mi 3 lata temu dowalili 250 zł i 8 punktów (tajniaki z kamerką) za przekroczenie na autostradzie prędkości o 46 km/h... Osiągnąłem zawrotną prędkość 96 km/h (Skoda Felicia jeszcze wtedy ) a oni (mimo, że roboty się dawno skończyły ) zostawili znak ograniczenia do 50 i roboty drogowe Ale za to wypisanie mi mandatu i gadka ze mną zajęła im 1,5 godziny łącznie z tym, że to ja ich wylegitymowałem Dłużej mi się nie chciało bo jechałem z żoną i dziećmi. Tyle to trwało, że rodzinka poszła zjeść do pobliskiej restauracji, a Panowie w mundurach z trudem się powstrzymywali żeby mnie nie spałować
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.