Polityka historyczna Niemców - kolejny krok

lec

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
.m. nie piszesz swoimi słowami cytujesz, wspominasz czasy które, jeśli znasz z własnych autopsji sa slowmi czystej propagandy. co do zachowan państwa Izrael wobec sasiadow, to mnie się tez wiele nie podoba, ale watek dotyczyl filmu niemieckiego, bedacego jakby obrazem tego, co robili ojcowie i matki w czasie IIWS wspolczenego młodych niemcow.
twój wykład historyczny i słowa prymasa mija się z celem.
fakt to fakt, masz racje, ale otoczki do niego sa dodawane w zaleznosci od miejsca spojrzenia /siedzenia/

.m.

Wygadany
Reakcje/Polubienia
60
wnioskuje, ze dla ciebie rzeczywistosc najwyrazniej nie istnieje albo wolisz ja negowac lub przynajmniej relatywizowac. nie zwyklem zmieniac ludzi a jedynie z nimi rozmawiac. dlatego zyj jak uwazasz, obys pewnego dnia nie przekonal sie o tym co napisalem wczesniej. zycze milego wieczoru.

A

Anonymous

lec napisał:
.m. nie piszesz swoimi słowami cytujesz, wspominasz czasy które, jeśli znasz z własnych autopsji sa slowmi czystej propagandy. co do zachowan państwa Izrael wobec sasiadow, to mnie się tez wiele nie podoba, ale watek dotyczyl filmu niemieckiego, bedacego jakby obrazem tego, co robili ojcowie i matki w czasie IIWS wspolczenego młodych niemcow.
twój wykład historyczny i słowa prymasa mija się z celem.
fakt to fakt, masz racje, ale otoczki do niego sa dodawane w zaleznosci od miejsca spojrzenia /siedzenia/
Lec-żaden wykład rozszerzający naszą wiedzę nie mija się z celem :) ,w końcu człowiek rozwija się przez całe życie.Piszesz o czystej propagandzie w słowach .m. by za chwilę stwierdzić,że film jest obrazem tego co robili Ojcowie i Matki...ja mogę odbić piłeczkę i stwierdzić,że to film jest czystą propagandą a słowa .m. prawdą historyczną.Skoro rzeczowe argumenty do Ciebie nie przemawiają to zostańmy przy swoich koncepcjach bo najgorszą rzeczą jest na siłę przekonywać kogoś do swoich racji.

Do góry