Portret internetowego trolla

A

Anonymous

Cholera...uważnie przeczytałem to resume i toczka w toczkę wyszło mi,że głównym Trollem RP jest Pan Donald Tusk :szydera a Trollikami jego wyznawcy :yes master .

Nie mogę się jednak zgodzić z tym stwierdzeniem :
Zresztą ulubionym argumentem trolli jest to, że nikt ofiar nie zmusza do siedzenia na konkretnym forum, co mniej więcej odpowiada stwierdzeniu, że kobiety, jeśli nie chcą być zgwałcone, mogą przecież w nocy nie wychodzić z domu.
Onegdaj rzecznik KG Policji Pan Inspektor Mariusz Sokołowski stwierdził,że : kobiety nie powinny samotnie chodzić po nocach,przynajmniej w niektórych miejscach oraz krótkie spódniczki-często prowokują potencjalnych sprawców do wyuzdanych czynów :zawsty

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Hornet...a ja mysle ze naczelnym trollem jest Jaroslaw Kwaczyński, ciagle miesza i wszystkich oczernia, az go skreca ze zlosci ze nie jest premierem, prezydentem i wszystkimi ministrami w jednej osobie, a jego sekta to stado gnomow.

A

Anonymous

Securitas...i powiedz czy ten świat nie jest ciekawy :) ?
Mnie fanboya Prezesa Kaczyńskiego uważasz za idiotę i jak tak samo myślę o tępakach głosujących na Pana Premiera Tuska.
Widzisz jak pięknie się różnimy :szydera .

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
hehehe..masz racje...tylko ze ja nie glosowalem ani na pis ani na po :) Swiadomie przyznaje sie do tego ze glosowalem na SLD :)
Jedni czy drudzy...a nawet trzeci i czwarci( itp) nic nam nie dadza..no co najwyzej po kieszeni i kopa w zadek.Jak sam sie do roboty nie wezme to nikt mi nic nie da , a populizm w stylu oni sa zli a my wam damy wszystko,. juz dawno przestal na mnie dzialac .
A wracajac do trollingu to wydaje mi sie ze powinni jeszce jednego trolla do tego grona zaliczyc...trolla gimbusowego :)
ps. a czy ja kogos nazwalem idiota?

A

Anonymous

Dziesiątki tysięcy płatnych trolli internetowych pozostaje w służbie państwowej.

Fora internetowe to potężne źródło oddziaływania społecznego. Wiedzą to dobrze spece od propagandy, którzy opłacają sowicie grupy płatnych trolli internetowych, którzy walczą do upadłego o propagowanie rozmaitych teorii. Jeśli jest to wynikiem złośliwości to jeszcze nic takiego, ale często jest to wynikiem celowego działania.

Niezależne badania wykazały, że trolle najlepiej rozmnażają się w środowisku Onetu, TVN-u i GW, dzięki dużej zawartości pokarmu, którym są przede wszystkim różnego rodzaju kłamliwe przekazy medialne. Zainfekowane lemingozą trolle zaśmiecają fora internetowe oraz komentarze pod notkami i artykułami, których nie rozumieją.

Securitas napisał:
Swiadomie przyznaje sie do tego ze glosowalem na SLD :)

3153806knb.PNG

A

Anonymous

Nie dacie pooglądać meczy :szydera
Securitas napisał:
hehehe..masz racje...tylko ze ja nie glosowalem ani na pis ani na po :) Swiadomie przyznaje sie do tego ze glosowalem na SLD :)
Jedni czy drudzy...a nawet trzeci i czwarci( itp) nic nam nie dadza..no co najwyzej po kieszeni i kopa w zadek.Jak sam sie do roboty nie wezme to nikt mi nic nie da , a populizm w stylu oni sa zli a my wam damy wszystko,. juz dawno przestal na mnie dzialac .
A wracajac do trollingu to wydaje mi sie ze powinni jeszce jednego trolla do tego grona zaliczyc...trolla gimbusowego :)
ps. a czy ja kogos nazwalem idiota?
Securitas-żyjemy (na szczęście nie mieszkamy :dziwak) w tym samym kraju i dla każdego musi (?) znaleźć się miejsce...2 miliony byłych członków PZPR + rodziny daje około 4 milionów,więc wcale mnie nie dziwi,że ktoś głosuje na SLD.
Do roboty samemu można się oczywiście wziąć...luknij na te oferty z mojego rodzinnego Breslau :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
1800-2000 czyli jak mieszkasz z rodzicami i do niczego nie dokładasz to starczy Ci na cukierki w "Lidlu" i zaproszenie raz w tygodniu koleżanki do kina i "KFC".
Natomiast 4000-5000 na rączkę bez Układu może Ci się tylko przyśnić...
Gdyby każdy był pewien,że Mafii nie da się rozbić i rozliczyć...i tak już będzie zawsze...to podejrzewam,że połowa Polaków otworzyłaby sobie tętnicę szyjną lub kolanową :papież .

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Hornet troche to za bardzo upraszczasz , jak ktos glosuje na sld to niby byl w pzpr?A moze nie jest prawdziwym polakiem?Bo jedyna i sluszna opcja polityczna to jest twoja?Populizm w postaci my wam damy jest w sejmie od 1991 i jakos nikt mi nic nie dal na co sam nie zapracowalem.
twierdzisz ze 4-5 tys. moze sie przysnic? niby czemu?Ja mam srednie zarobki na poziomi 3,5 -6 miesiecznie ..moze jestem w Mafii?a moze jestem starym komuchem , ubekiem czy inna cholera?Nie juz wiem..jestem z tajemniczego ukladu o ktorym tak lubia pieprzyc politycy...tylko jak go zapytac co to za uklad to juz ciezko z wyjasnieniami.
Nie mam 2 rece i pracuje , tak kazdy sie drze na komune ale wiekszosc ma komunistyczne przyzwyczajenia ze panstwo musi mu dac.
Swiat w kryzysie , ale co tam w Polsce ma by naj i tyle.. ale z czego maja dac?Ograniczyc liczbe poslow o polowe to juz oszczednosc, zlikwidowac senat -kolejne miliony , zabrac 60 % dotacji na partie -kolejne miliony oszcednosci...nie rozwiaze to problemow ale bedzie mniej darmozjadow.

A

Anonymous

Securitas napisał:
twierdzisz ze 4-5 tys. moze sie przysnic? niby czemu?Ja mam srednie zarobki na poziomi 3,5 -6 miesiecznie ..moze jestem w Mafii?a moze jestem starym komuchem , ubekiem czy inna cholera?Nie juz wiem..jestem z tajemniczego ukladu o ktorym tak lubia pieprzyc politycy...tylko jak go zapytac co to za uklad to juz ciezko z wyjasnieniami.
Nie mam 2 rece i pracuje , tak kazdy sie drze na komune ale wiekszosc ma komunistyczne przyzwyczajenia ze panstwo musi mu dac.
Karwasz twarz...Securitas : nie rób z tata wariata-ok.? Chyba możemy porozmawiać jak : czekista z czekistą ??
Zapodałem Ci oferty pracy PUP we Wrocławiu...gdzie tam masz...6 000 na rękę dla 24 latka po studiach ??
Głupa ze mnie robisz czy co ? Moja siostra jest lekarzem i od lat zajmuje się : badaniami klinicznymi leków...zarabia na rękę : 20 000 pln.Ale : studia skończyła 12 lat temu i miała strasznie dużo szczęścia.I co to za argument ?
Jak masz szczęście to walniesz siedmiokrotną kumulację w lotto i masz w dupie pracę albo zakocha się w Tobie córeczka kogoś z pierwszej 100 tygodnika "Wprost" i też masz w dupie pracę :szydera .
Ja piszę o statystyce ogółu a nie o chlubnych wyjątkach.

A

Anonymous

W jednym masz rację Securitas, wszyscy tam to jedna klika, jeden lepszy od drugiego czy to donald, kaczor, leszek. Trzeba by czyścić wszystko od podstaw po sam szczyt, ale na to jest już za późno, dużo za późno. Nie da się już tej matolej pseudointeligenckiej zarazy wyeliminować w całości. Zresztą gdyby nawet się dało to kim ją zastąpić, nie wiem.

A

Anonymous

W Polsce najsilniejszy immunitet wciąż wynika nie z prawa, ale ze związków ze służbami.
Nikogo nie zastanawia fakt że jesteśmy jednym z dwóch krajów w Europie których nie było lustracji?

Rumunia za czasów Ceauşescu.
W latach 60. zakończył aktywne członkostwo w Układzie Warszawskim (pomimo że Rumunia pozostała członkiem Układu). W 1968 roku odmówił uczestnictwa w ataku na Czechosłowację w ramach sił Układu Warszawskiego, a następnie otwarcie potępił to posunięcie. Jeszcze wielokrotnie spektakularnie przeciwstawiał się działaniom ZSRR, np. utrzymując stosunki z Izraelem, podczas państwowej wizyty w Finlandii składając demonstracyjnie kwiaty na grobie marszałka Karola Mannerheima, bohatera wojny fińsko-radzieckiej. Pomimo że ZSRR w znacznej mierze tolerował buntowniczość Ceauşescu, jego niezależność od Moskwy powodowała odosobnienie Rumunii w bloku wschodnim.

Paradoksalnie: Rumunia była jedynym krajem bloku wschodniego, który krwawo obalił komunistyczną dyktaturę.

Do góry