[Posiadam] Malwarebytes Anti-Malware PRO

busiu123

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Zamienię licencję do Malwarebytes PRO otrzymaną z wymiany na inny program zabezpieczający z licencją na minimum rok. Propozycje proszę składać poniżej lub w wiadomościach priv. Jako udowodnienie mogę jako pierwszy podać klucz gdy będzie miało dojść do wymiany w celu weryfikacji;)

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
Mam Bullguarda Internet Security 2012/2013(licencja 1 rok) - zakupiona.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30566
Miasto
Trololololo
Pamiętajcie o sprawdzaniu licencji.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
busiu123 napisał:
Witam. Zamienię licencję do Malwarebytes PRO otrzymaną z wymiany na inny program zabezpieczający z licencją na minimum rok. Propozycje proszę składać poniżej lub w wiadomościach priv.

// Stosuj się do regulaminu tego działu

Proszę czytać regulamin działu Bazarek a w skrócie podajemy skąd mamy licencję , czy zakupiona , czy wygrana w konkursie i czy możemy to wszystko w jakiś sposób potwierdzić to dotyczy jednej i drugiej strony :dziękuję

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ja mogę zaoferować BitDefender Internet Security 2013 z promocji w

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Licke trzeba aktywować przed 29 marca. Nie mam pojęcia czy działa z polską wersja i jeśli tak to z jaką.

A

Anonymous

Witam
Ja mogę zaoferować Avast IS na 200 dni+(na pewno na 200 dni bo nie dawno miałem ale nie pamiętam dokładnie)licka wygrana w konkursie,Bitdefender IS 2013 na rok czasu do niemieckiej wersji zdobyta z promocji,Zemana antikeylogger licka na rok czasu zdobyta z promocji.

O ile jeszcze aktualne :jezyk

Do góry