[Posiadam,sprzedam,wymienię] Kilka programów

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Tym razem nie konkurs
jestem w posiadaniu następujących programów

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Programy są albo kupione lub zdobyte w konkursach ,w ramach wymiany /na co też trzeba było coś poświęcić np.zakupione Nero/

Czekam na oferty cenowe za cały pakiet,ewentualnie na ciekawą propozycję wymiany ,kontakt PW
pozdrawiam

Śnieżynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Polska
Z tego co wiem, to na tym forum nie sprzedajemy oprogramowania, jedynie się nim wymieniamy o czym już sporo osób pisało Ci pod Twoimi postami (moderatorzy i nie tylko)

andyxa napisał:
na co też trzeba było coś poświęcić np.zakupione Nero

No, ale chyba do wymiany nikt Cię nie zmuszał, robiłeś, to bo chciałeś, a to, że coś musiałeś za to dać, zawsze jest coś za coś, nikt Ci raczej nic za darmo nie da...

Napiszę teraz nie na temat, za co od razu przepraszam, ale jestem ciekawa kto zrobił Ci taki userbar?

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Śnieżynka napisał:
Z tego co wiem, to na tym forum nie sprzedajemy oprogramowania, jedynie się nim wymieniamy o czym już sporo osób pisało Ci pod Twoimi postami (moderatorzy i nie tylko)

andyxa napisał:
na co też trzeba było coś poświęcić np.zakupione Nero

No, ale chyba do wymiany nikt Cię nie zmuszał, robiłeś, to bo chciałeś, a to, że coś musiałeś za to dać, zawsze jest coś za coś, nikt Ci raczej nic za darmo nie da...

Napiszę teraz nie na temat, za co od razu przepraszam, ale jestem ciekawa kto zrobił Ci taki userbar?

Widocznie coś zmieniło ,proszę

tak masz rację nikt mnie nie zmuszał
a co do userbara to zrobiła go osoba , której na forum już nie ma :(

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30568
Miasto
Trololololo
to może mała zmiana ?? np: fąfle i w górę mogą coś sprzedawać ??

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
to najpierw muszą się wypowiedzieć w tej kwestii SE7EN i ORGANIZATOR a potem można coś pomyśleć nad zmianami ewentualnymi
tak bynajmniej ja myślę :szef

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30568
Miasto
Trololololo
natürlich natürlich Jan Ullrich :szydera

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
andyxa napisał:
Tym razem nie konkurs
jestem w posiadaniu następujących programów

Programy są albo kupione lub zdobyte w konkursach ,w ramach wymiany /na co też trzeba było coś poświęcić np.zakupione Nero/

Czekam na oferty cenowe za cały pakiet,ewentualnie na ciekawą propozycję wymiany ,kontakt PW
pozdrawiam

Jaka wersja TU?
Możemy korespondować na PW.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Mam tylko 1 pytanie czy są wyjątki na tym forum, chodzi mi o traktowanie postów użytkowników
A pytam dlatego ,ponieważ jak ja dałem post ze sprzedażą ,pojawiają się kontrowersje
we wcześniejszym poście przytoczyłem inne posty, tam jakoś nikt nie reagował !! /b]

fluid napisał:
z tego co wiem to nic się nie zmieniło

dlaczego tu reagujesz, a wcześniej nie ??

pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30568
Miasto
Trololololo
spoko spoko, skoro założyłeś temat i wyszło po fakcie więc te zmiany ewentualne będą dotyczyły przyszłych podobnych tematów, ten zostaje.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Całkowicie zgadzam się z andyxa
Wcześniej gdy ktoś coś sprzedawał są dołączone posty to nikt się nie udzielał ale jak osoba która na tym forum jest bardzo aktywna tzn załatwia programy do konkursów a pozniej prowadzi konkursu i wiele innych rzeczy to nagle zrobił fluid aferę a gdzie byłeś jak były zamieszczone posty?? ze sprzedażą ??!!
Dlatego widzę bardzo dobre podejście i sprawiedliwe OXYGEN THIEF
i on ma całkowitą rację
fluid gdzie tutaj są twoje wypowiedzi??

nie ma więc ......
Tak się nie robi w jaki sposób traktujesz andyxa
Chyba masz manie wielkości takie jest moje zdanie
:hi
Przepraszam fluid za moją szczerość ale zawsze napisać prawdę niż ukrywać bez względu na odpowiedzialność
a tak poza tym nic do ciebie nie mam :klawik. Pozdrawiam

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30568
Miasto
Trololololo
ok, pogadaliśmy a więc teraz posty typu kto chętny na ofertę andyxa i nic więcej, bo temat tego właśnie dotyczy.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Postaram się opisać dla czego lepiej nie handlować tutaj kluczami, po pierwsze licencje wygrane w konkursach są najczęsciej typu NFR (not for resale - nie do odsprzedaży), jeśli nie chcemy mieć problemów z pozyskaniem licencji na kolejne konkursy lepiej unikać handlowania nimi. Poza tym jeśli nie dostałeś licencji prosto od producenta, nigdy nie możesz być pewnym że ktoś inny jej nie (z)użył, co przy zawieraniu transakcji kupna-sprzedaży może się wiązać ze sporami, przez które ucierpi dobre imię tego forum. Ostatnim argumentem który przytoczę jest fakt że sprawą mogą zainteresować się fiskusowe mendy :klawik.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
SE7EN napisał:
Postaram się opisać dla czego lepiej nie handlować tutaj kluczami, po pierwsze licencje wygrane w konkursach są najczęsciej typu NFR (not for resale - nie do odsprzedaży), jeśli nie chcemy mieć problemów z pozyskaniem licencji na kolejne konkursy lepiej unikać handlowania nimi. Poza tym jeśli nie dostałeś licencji prosto od producenta, nigdy nie możesz być pewnym że ktoś inny jej nie (z)użył, co przy zawieraniu transakcji kupna-sprzedaży może się wiązać ze sporami, przez które ucierpi dobre imię tego forum. Ostatnim argumentem który przytoczę jest fakt że sprawą mogą zainteresować się fiskusowe mendy :klawik.

Dzięki za rady :piwko
licencje ,które oferuję nie pochodzą z licencji na konkurs
np.Cyberlink zakupiony na ich stronie, TU od producenta, reszta z wymiany lub wygranej w konkursie
ale tak się tym nie interesuje,może temat trzeba zamknąć :scratch

Do góry