Postanowienia Noworoczne :D

A

Anonymous

Macie jakieś postanowienia? :)
ja np chce rzucić palenie :szydera
hehehe wiecie , jak coś to będzie na piśmie :D :yhy

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Może wreszcie obrobię tj. przygotuję, wydrukuję swoje zdjęcia ślubne i wkleję do albumu, który czeka już od 4 lat... kto wie... mam na to cały 2014 rok :p Pewnie żona by się ucieszyła ;)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Chciałabym zacząć wcześniej chodzić spać. No tak najpóźniej to o 1.00 (Lepiej by było o północy). :dziwak

A

Anonymous

Proszę bardzo :

-utrzymać stałą masę ciała czyli 72 kg.
-jarać nie więcej jak : 3 fajki dziennie
-roztropniej obchodzić się z keszem

A z abstrakcyjnych : wziąć ślub z Candice Swanepoel :szydera.

A

Anonymous

Uciekać stąd, obojętnie gdzie... kurde nie potrafię wytłumaczyć żonie, dzieciakom że kocham Nasz kraj ale 10 lat za granicą daje jakiś mi osąd. Zjechałem praktycznie całą Europę, bujałem się po Afryce. TAKIEGO syfu jak Nasz Kraj, nie widziałem nigdzie ..

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Na ten rok tylko jedno ...zatrudnić się w pewnej firmie z bliskiego wschodu ..... :mistrzunio

elai90

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
-Zapomnę o ludziach, którzy mnie irytują !! :yahoo
-Dam sobie spokój z ludźmi, którzy nic dobrego nie wnoszą do mojego życia :fakolec
-Spełnię swoje marzenia,skoczę ze spadochronem i zrobię drugi tatuaż :klawik.

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Zamieni(a)ć (chociaż od czasu do czasu) klawiaturę PeCeta na klawiaturę lub gryf Fendera :klawik. :eek:o :gwizdek

A

Anonymous

dajmy sobie dziś trochę na wstrzymanie z emocjami :piwko
dziś zegnamy stary rok ... u mnie już "walą"
:piwko

A

Anonymous

polak900 napisał:
slawektor napisał:
Uciekać stąd, obojętnie gdzie... kurde nie potrafię wytłumaczyć żonie, dzieciakom że kocham Nasz kraj ale 10 lat za granicą daje jakiś mi osąd. Zjechałem praktycznie całą Europę, bujałem się po Afryce. TAKIEGO syfu jak Nasz Kraj, nie widziałem nigdzie ..

Kochasz tak nasz kraj (albo jak to nazwałeś syf) a zwiałeś na 10 lat za granicę, coś ta twoja miłość jest bardzo niestała.
Ty chyba syfu jeszcze nie widziałeś, zapraszamy do Kima.

To, że wyjechał, nie oznacza, że nie kocha Polski, ludzie wyjeżdżają za granicę bo nie widzą przyszłości u nas w Polsce gdyż osoby, które naprawdę coś potrafią na ogół bardziej doceniane są za granicą niż w naszym kraju. Niestety, ale od wieków jest tak, że nie potrafimy cieszyć się jak mamy Polaków którzy coś potrafią, ale obcokrajowców za to samo wychwalamy. Taka osoba jak wyjedzie, to za granicą jest doceniana i może godnie żyć...
Ale to nie znaczy, że takie osoby nie tęsknią za Polską, że nie chciałyby tu być, są zwyczajnie ludzie, którzy chcą sobie poprawić, a w Polsce nie zawsze można

Moje postanowienie noworoczne, to chodzić wcześniej spać, maksymalnie o 23:00 i wcześniej wstawać
postanowień mam więcej, ale o nich nie chcę pisać

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Hornet
remool » 31 Gru 2013 11:32
Na ten rok tylko jedno ...zatrudnić się w pewnej firmie z bliskiego wschodu ..... :mistrzunio
Karwasz twarz...tylko nie mów,że w "Mossadzie" :eek: .
W jednym trafiłeś ...noworoczne postanowienie związane jest z Izraelską "firmą " :)

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
slawektor napisał:

Napisane szczerze i pewnie wielu z nas tak myśli jak Ty. Natomiast ilu ma odwagę to napisać
to już inna sprawa. Co do miłości ...Ola ładnie wytłumaczyła, jednak czy takie miłowanie
jest wogóle potrzebne?

A

Anonymous

bez@ nazwy napisał:
Napisane szczerze i pewnie wielu z nas tak myśli jak Ty. Natomiast ilu ma odwagę to napisać
to już inna sprawa. Co do miłości ...Ola ładnie wytłumaczyła, jednak czy takie miłowanie
jest wogóle potrzebne?
Jest.
Zawsze i wszędzie, za każdą cenę.
Na wieki wieków, Amen. Bóg Honor Ojczyzna.

Do góry