A
Anonymous
Macie jakieś postanowienia?
ja np chce rzucić palenie
hehehe wiecie , jak coś to będzie na piśmie

ja np chce rzucić palenie

hehehe wiecie , jak coś to będzie na piśmie

polak900 napisał:slawektor napisał:Uciekać stąd, obojętnie gdzie... kurde nie potrafię wytłumaczyć żonie, dzieciakom że kocham Nasz kraj ale 10 lat za granicą daje jakiś mi osąd. Zjechałem praktycznie całą Europę, bujałem się po Afryce. TAKIEGO syfu jak Nasz Kraj, nie widziałem nigdzie ..
Kochasz tak nasz kraj (albo jak to nazwałeś syf) a zwiałeś na 10 lat za granicę, coś ta twoja miłość jest bardzo niestała.
Ty chyba syfu jeszcze nie widziałeś, zapraszamy do Kima.
W jednym trafiłeś ...noworoczne postanowienie związane jest z Izraelską "firmą "Hornet
Karwasz twarz...tylko nie mów,że w "Mossadzie"remool » 31 Gru 2013 11:32
Na ten rok tylko jedno ...zatrudnić się w pewnej firmie z bliskiego wschodu .....![]()
.
slawektor napisał:Uciekać stąd, obojętnie gdzie... kurde nie potrafię wytłumaczyć żonie, dzieciakom że kocham Nasz kraj ale 10 lat za granicą daje jakiś mi osąd. Zjechałem praktycznie całą Europę, bujałem się po Afryce. TAKIEGO syfu jak Nasz Kraj, nie widziałem nigdzie ..
Jest.bez@ nazwy napisał:Napisane szczerze i pewnie wielu z nas tak myśli jak Ty. Natomiast ilu ma odwagę to napisać
to już inna sprawa. Co do miłości ...Ola ładnie wytłumaczyła, jednak czy takie miłowanie
jest wogóle potrzebne?