Poszukuję Zaproszenia

Status
Zamknięty.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Poszukuję Zaproszenia na
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
był bym wdzięczny gdyby ktoś zaproszenie wysłał mi dziękuje z góry.
Tam pisze "Код приглашения можно попросить у любого пользователя форума либо через форму обратной связи."
"обратной связи" to inaczej "Contact us" więc możesz do nich napisać poprzez linka:

Devuth

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Tam pisze "Код приглашения можно попросить у любого пользователя форума либо через форму обратной связи."
"обратной связи" to inaczej "Contact us" więc możesz do nich napisać poprzez linka:
Dzięki za info ale pisałem do nich w sprawie konta jakiś rok temu i zero odzewu lepiej by było gdyby mi to jakiś użytkownik tej strony wysłał zaproszenie.

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
Masz za mały staż na tej stronie. Musisz mieć przynajmniej dwa lata aktywnego uczestnictwa... Niecałe dwa dni - do dzisiaj - to troszeczkę za mało. :guma

Devuth

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Masz za mały staż na tej stronie. Musisz mieć przynajmniej dwa lata aktywnego uczestnictwa... Niecałe dwa dni - do dzisiaj - to troszeczkę za mało. :guma
Bez Przesady co z tego że nie całe 2 dni po to założyłem tu konto by być stałym bywalcem i przy okazji o konto poprosiłem bo od roku próbuje gdzie kol-wiek zdobyć zaproszenie i nic może tu się uda zdobyć.

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
po to założyłem tu konto by być stałym bywalcem
Cieszy to. Wiec te dwa lata aktywnego uczestnictwa powinny minąć szybko. :róża
Na razie jednak, słabo to jakoś tak widzę... trzy posty i wszystkie w prezentowanym poniżej temacie:

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30011
Miasto
Trololololo
Dzięki za info ale pisałem do nich w sprawie konta jakiś rok temu i zero odzewu lepiej by było gdyby mi to jakiś użytkownik tej strony wysłał zaproszenie.
użyj zagranicznej skrzynki.

Devuth

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Temat do zamknięcia mam już tam konto.

Status
Zamknięty.
Do góry