Prayaya v3

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Do wygrania jest ten wspaniały program. Aby go zdobyć trzeba zarejestrować się i napisać posta w języku chińskim. Impra trwa
24.05.2011 ---- 04.6.2011 .Powodzenia w konkursie :D
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
dziwne licki nam dali na SS których w bazie nie ma a ty ich jeszcze reklamujesz :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
Te licki dożywotnie do SpyShelter ? Może panowie od SS w ogóle nie prowadzą spisu licek, ewentualnie tylko dożywotnie.Oczywiście o ile licencje z tej Safebety są legalne.

Reklamuj reklamuj Farmer :D , na SafeBeta fajne konkursy są.

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
OXYGEN THIEF napisał:
Te licki dożywotnie do SpyShelter ? Może panowie od SS w ogóle nie prowadzą spisu licek, ewentualnie tylko dożywotnie.Oczywiście o ile licencje z tej Safebety są legalne.

Reklamuj reklamuj Farmer :D , na SafeBeta fajne konkursy są.
Licki do SS Premium miały byc na rok może dlatego nie było ich w ewidencji. Na SafeBeta wygrałem Zemanę Anti-Malware 2011. Napisałem do Zemany aby sprawdzić licencję no i jest ona w pełni legalna :D

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wygrałem ten Prayaya v3, ale co z tego jak program nie działa (sprawdzałem na różnych systemach i komputerach, najprawdopodobniej błąd wynika z polskiej wersji językowej systemu hosta), wywala błąd przy starcie tego wirtualnego środowiska, oczywiście w systemowym dzienniku zdarzeń nic nie ma. Pisałem nawet do jego pomocy technicznej z opisem problemu, do dziś nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
pamiętam jak kiedyś była na GOTD i też mi nie działała :)

Do góry