Problem z aplikacjami od amazon

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
W latach 2014 i 2015 udało mi się za 0$ nabyć kilka aplikacji mobilnych na android,
Od tamtej pory dwa razy zmieniłem telefon, za pierwszym i drugim razem po zainstalowaniu aplikacji mobilnej Amazon shopping mogłem się w niej zalogować i pobrać sobie apki które używałem na poprzednim telefonie.
Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem LG G3, również zainstalowałem na nim Amazon shopping ale niestety nie mogę pobrać aplikacji, nie widać ich wcale, są one widoczne w historii zakupów jak wchodzę na stronę poprzez lapka.
W historii zakupów przy tych apkach mam opcje:
Review this app
View order details
Your in-app items
Archive this app
Delete this app
Szczególnie zależy mi na klawiaturze swype, wydaje się być wygodniejsza od tej wbudowanej w LG G3
Czy da radę jakoś odzyskać możliwość zainstalowania tych aplikacji?

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Zapytaj support amazonu, zazwyczaj reagują bardzo szybko. Poszukaj tylko numerów zamówień.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
wacek_1984 napisał:
Zapytaj support amazonu, zazwyczaj reagują bardzo szybko. Poszukaj tylko numerów zamówień.
Spróbowałem skontaktować się z supportem ale nie znam angielskiego, można dostać nerwicy usiłując przez to przebrnąć
Może trzeba usunąć poprzednie urządzenia i dodać nowe, ktoś miał podobny problem?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30623
Miasto
Trololololo
wcpicker napisał:
wacek_1984 napisał:
Spróbowałem skontaktować się z supportem ale nie znam angielskiego, można dostać nerwicy usiłując przez to przebrnąć
Może trzeba usunąć poprzednie urządzenia i dodać nowe, ktoś miał podobny problem?
więc napisz prostymi słowami tak aby translator w miarę sensownie to przetłumaczył, czyli mniej więcej tak:

Kupiłem nowy telefon LG G3 i po zalogowaniu na konto Amazon nie mam aplikacji które kupiłem w 2014/2015 roku.
Aplikacji nie widać na koncie amazon więc nie mogę ich zainstalować na nowym telefonie.

wrzuć teraz to tu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

i przetłumaczony tekst wyślij do wsparcia amazon'a.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Sprawdź jeszcze raz.
Odkąd jest Amazon underground biblioteka apek jest gdzie indziej niż w poprzedniej wersji oprogramowania.
Logujesz się z apki do konta potem
w menu "pod trzema kreskami" znajdź
"Underground Apps" -> rozwiń
zjedź w dół do "Library" i tam masz "Your Apps"
dopiero teraz wchodzisz na stare " cloud / device / updates "

Aplikacje dostępne jako free w ramach "underground" są dostępne tylko dla US

P.S.
Jak to nie o to chodzi to support ....

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Zamiast "Amazon shopping" ze sklepu play powinienem zainstalować "Amazon Underground "
a dalej postępować jak radził Conti dwa posty wyżej, to wpełni rozwiązało
mój problem.
Conti nie mogę Ci dać plusa na którego w pełni zasłużyłeś a więc :piwko

Do góry