d0r0t@
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 42
Od ok. 2 tygodni nie mogę wejść na str. logowania do e-bok S.M.Górnik. Wyświetla się monit o niedostępnej stronie. Sprawdzałam na 4 różnych przeglądarkach i 3 urządzeniach. Sprawdzałam w trybie incognito, przez Wi-Fi/Ethernet i przez dane mobilne. Zadzwoniłam do spółdzielni, a tam pani stwierdziła, że jej normalnie strona działa i nikt nie zgłaszał takiego problemu, więc już zgłupiałam.
Strona:
Dodam jeszcze, że gdy próbowałam wejść przez dane mobilne na smartfonie, to najpierw pojawił się komunikat, że połączenie nie jest prywatne i może być niebezpieczne. Kliknęłam aby otworzyć str. mimo to, ale wtedy znów pojawił się monit o niedostępności strony. Na laptopie (cały czas podłączony kablem do internetu) i tablecie, gdzie próbowałam przez Wi-Fi/Ethernet, od razu jest komunikat o niedostępności. Internet mobilny mam od tego samego dostawcy, konkretnie Play.
Poprosiłam jeszcze znajomą o sprawdzenie i jej się ta strona wczytuje. Nie wiem w takim razie, czy to wina spółdzielni czy jednak Play, ale ta znajoma też ma internet z Play...
Ogólnie od dawna zauważyłam, że mój internet w domu jest trochę niestabilny i często na 1-5 s zrywa połączenie, ale generalnie nie mam problemu z wczytywaniem stron ani logowaniem np. do banku, Taurona itp.
Ktoś ma pomysł, co z tym zrobić? Czy mam dzwonić do spółdzielni ponownie, czy jednak do tego Play?
Delete
Strona:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
- trzeba kliknąć na dole w zielony przycisk logowania, aby wejść na str. logowania (w wersji mobilnej najpierw trzeba kliknąć w kafelek eBOK). Adres pod tym przyciskiem dynamicznie się zmienia, więc nie mogę podać bezpośrednio adresu str. logowania, ale w tej chwili wygląda on tak:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
::: - wg AI coś tam jest z nim nie tak, ale AI nie jest zbyt wiarygodne, więc nie wiem czy to prawda. Wg jego porady sprawdzałam jeszcze zmianę DNS na 1.1.1.1, ale to nie pomogło.Dodam jeszcze, że gdy próbowałam wejść przez dane mobilne na smartfonie, to najpierw pojawił się komunikat, że połączenie nie jest prywatne i może być niebezpieczne. Kliknęłam aby otworzyć str. mimo to, ale wtedy znów pojawił się monit o niedostępności strony. Na laptopie (cały czas podłączony kablem do internetu) i tablecie, gdzie próbowałam przez Wi-Fi/Ethernet, od razu jest komunikat o niedostępności. Internet mobilny mam od tego samego dostawcy, konkretnie Play.
Poprosiłam jeszcze znajomą o sprawdzenie i jej się ta strona wczytuje. Nie wiem w takim razie, czy to wina spółdzielni czy jednak Play, ale ta znajoma też ma internet z Play...
Ogólnie od dawna zauważyłam, że mój internet w domu jest trochę niestabilny i często na 1-5 s zrywa połączenie, ale generalnie nie mam problemu z wczytywaniem stron ani logowaniem np. do banku, Taurona itp.
Ktoś ma pomysł, co z tym zrobić? Czy mam dzwonić do spółdzielni ponownie, czy jednak do tego Play?
Delete
Jeśli tak to odwiedź stronę z innego IP i jeśli będzie działać to znaczy że to wina Playa.