Witam mam problem z komputerem , otóż odinstalowałem sterownik karty graficznej w menedzerze urządzeń Ati radeon hd 7700 (ppm-odinstaluj) i chciałem zainstalować nowszą wersję . I tutaj pojawia sie problem bo po tym nie mogę ( wyskakuje błąd że " System odnalazł oprogramowanie sterownika ale napotkał błąd podczas próby zainstalowania go" . Sterowniki do Realteka tez chciałem zainstalować nowsze no i tamte starsze wiadomo musiały byc odinstalowane ale przy instalacji wyskakuje błąd 0x0000008D. Więc teraz nie wykrywa mi karty graficznej ( mam kontroler wideo zgodny z vga) oraz bez dzwięku w komputerze . Chipset tez odinstalowywałem ale przy ponownej instalacji instalacja sie powiodła. Idąc dalej chciałem pobrać sterowniki ze swojej płyty głównej ( z modelu wygoglować i pobrać ) tez są błędy w instalacji.Hwinfo32 o dziwo wykrył mi jako jedyna ( Gpu-z itp nie wykrywają) moją kartę graficzną . Dyski mam w porządku pod kątem błędów ,skanowałem w cmd komendą sfc/scannow , nie moze ich naprawić , więc ogarnalem sfcfix , wykryło 22 błędy z czego 2 nie mogły zostać naprawione .
Specyfikacja:
1.Procesor Intel Core i5-3470 CPU 3.20Ghz
Cache L2 1024Kb
2. 8GB Ram DDR5
3.Płyta Główna : Gigabyte Technology Co. Ltd. H61MA-D2V
4.Grafika ( zamontowana jest HD7770 MSI R7 250x jednak w menedzerze pisało AMD Radeon HD 7700 1 GB)
o urzadzeniach wejścia nie bede pisał bo w tym przypadku jest ono zbędne
5. Windows 7 Ultimate x64
wersja 6.1.7601 Service Pack 1
Moja ocena : Wydaje mi sie ze to dotyczy Service Pack 1 ale chciałbym sie upewnic i dostać porady co mam dalej zrobić . Z góry napisze , komputer przed działał SPRAWNIE. Bez zadnego problemu czekam na waszą ocene , ewentualnie jak coś moge dodać screeny itp
Specyfikacja:
1.Procesor Intel Core i5-3470 CPU 3.20Ghz
Cache L2 1024Kb
2. 8GB Ram DDR5
3.Płyta Główna : Gigabyte Technology Co. Ltd. H61MA-D2V
4.Grafika ( zamontowana jest HD7770 MSI R7 250x jednak w menedzerze pisało AMD Radeon HD 7700 1 GB)
o urzadzeniach wejścia nie bede pisał bo w tym przypadku jest ono zbędne
5. Windows 7 Ultimate x64
wersja 6.1.7601 Service Pack 1
Moja ocena : Wydaje mi sie ze to dotyczy Service Pack 1 ale chciałbym sie upewnic i dostać porady co mam dalej zrobić . Z góry napisze , komputer przed działał SPRAWNIE. Bez zadnego problemu czekam na waszą ocene , ewentualnie jak coś moge dodać screeny itp