Problem z instalacją sterownika

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Próbuję od kilku wcześniejszych wersji zainstalować najnowszy ster do karty bezprzewodowej Intel 3945ABG i ciągle mam starą wersję instalowaną samoczynnie przez Windowsa.
Plik instalacyjny .exe niby odpala a wersja dalej stara, ma ktoś jakiś pomysł o co z tym chodzi?

1lqAu.jpg

yrPch.jpg

KGLDM.jpg

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Masz lub miałeś zainstalowany jakiś program z czymś w rodzaju zapory i siedzi toto na sterze wifi.Zobacz w menadżerze urządzeń tylko klknij widok i zaznacz pokarz ukryte urządzenia i tam w kartach sieciowych będziesz miał wyszczególnione.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30522
Miasto
Trololololo
Wyłącz całkiem funkcję auto instalacji przez Windowsa i dopiero zainstaluj te stery.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Mam to w menedżerze:

o2MzL.jpg

Co do tej auto instalacji to jeśli chodzi o tę przez Windows Update to jest wyłączona a Windowsowej to nie wiem jak wyłączyć i czy w ogóle można? :scratch

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Ostatnio instalowałem nowe Ad-aware po zabawie i odinstalowaniu też nie mogłem zainstalować WiFi.Zostały sterowniki zapory Sunbelt Software SBAM czyli Vipre na,którego silniku Ad-aware chodzi.Znalazłem to właśnie w menadżerze ale dopiero po zaznaczeniu opcji pokaż ukryte urządzenia.Siedziało tego kilka sztuk w kartach sieciowych.Nie mogłem na szybko tych sterów usunąć więc skorzystałem z pkt przywracania systemu bo sobie utworzyłem przed zabawą.Teraz wszystko gra z instalacją sterów WiFi.
Haha nawet mamy taką samą kartę. A próbowałeś odinstalować i dopiero po restarcie instalować na czysto nowy?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30522
Miasto
Trololololo
Czyli automatyczne instalowanie sterowników do nowych urządzeń masz wyłączone jo ??

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
No właśnie pisałem OXY, że nie wiem jak ten automat wyłączyć.

Do góry