Problem z Kamerką w laptopie Hp Pavillon dv 6700

A

Anonymous

witam mam problem przeinstalowalem siostrze system (przesiatka z Visty na win 7) i wszystko niby ok natomiast ni cholery nie idzie mi zainstalowac kamerki nie dziala ani mikrofon ani kamerka ... dodam ze w menadżerze urządzeń jest wszystko ok ... moze znacie jakies sterowniki do kamerki pod tego lapka Hp Pavillon dv 6700 (dv6840ew) pod win 7

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Odinstaluj stery .I spróbuj zainstalować ,ale tym razem w trybie zgodności z Vista SP2.

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ciężko o pomysł jak producent nie zapewnia wsparcia pod nowy system. Możesz spróbowac wyszukać stery pod W7 po ID urządzenia - ale nie wróże sukcesu.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Możesz jeszcze spróbować użyć programu DriverEasy 3.11. Skanuje komputer i wyszukuje wszystkie sterowniki jakie są dostępne. Mi ten program pomógł :)

A

Anonymous

jeszcze jedno pytanie w menadżerze urządzeń "komprocesor" tam jest wykrzyknik i nie dalo sie tego poprawnie zainstalować w sumie wszystko gra ...poza ta kamerką .... Heeelp :scratch

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
jeszcze jedno pytanie w menadżerze urządzeń "komprocesor"
Podaj ID urządzenia ,według instrukcji podanej wyżej. Dowiemy się może co to takiego.

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
NVIDIA nForce System Management Control - czyli sterowniki do chipsetu nie są (bodajże) zainstalowane.

,3 post jest podany link, Pod 7 pod modele dv6000/dv9000 ,to chyba by się zgadzało ,ale instalujesz na własne ryzyko :jezyk

Potym można by było spróbować kamerkę (jak lipa to w zgodności z Vista SP2 )

Do góry