Problem z kompem..wyskakuje brak sygnalu wyjsciowego

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Mam dziwny problem z kompem...podczas gry ( zdarzylo sie tez 2-3 razy podczas normalnej pracy komputera) pojawie sie czarny ekran i wyskakuje powiadomienie ..brak sygnalu wyjsciowego.
Po probie restartu komp wydaje z siebie 2 glosne dzwieki i duppa..nic sie nie dzieje.Reczne wylaczenie kompa ...i odczekanie jakis 15-30 sekund.. czasem komp normalnie startuje a czasem musze to powtorzyc 2-4 razy.Nie dzieje sie to caly czas ale zaczyna byc coraz czestsze.Na poczatku myslalem ze moze pada system ale na czystej instalce dzieje sie tak samo.
Memtest nic nie wykazal wiec pamiec jest raczej ok.Szlag mnie powoli trafi i chyba znowu komp pojedzie do serwisu ...ale moze ktos z was spotkal sie z takim problemem i wie jak go rozwiazac?

No i DUPPA komp juz sie nie uruchamia...wydaje z siebie pisk i tyle..Widocznie nie karmilem go jak trzeba i zdechl...jutro lece do serwisu :(

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30518
Miasto
Trololololo
Może ci grafika padła.Jak na gwarancji to do serwisu.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
No i komp polecial serwisu....najprawdopodobniej padla plyta, tak mi powiedzieli.Dobrze ze mam jeszcze gwarancje do maja :)
W zasadzie temat do zamkniecia ..chyba ze ktos ma lub mial podobny problem ibedzie chcial podyskutowac na ten temat.

Do góry