Jak się loguję do SOS WYSKAKUJE MI KOMUNIKAT:
You entered the wrong password too many times. For security purposes, you have been blocked. Please try again in an hour.
Czy ktoś już to przerabiał?
Man tak od 2 dni
Wprowadzono niepoprawne hasło zbyt wiele razy. Ze względów bezpieczeństwa, zostałeś zablokowany. Prosimy spróbować ponownie za godzinę.
po pierwsze odczekaj godzinę od ostatniej próby zalogowania
po drugie upewnij się że wpisujesz poprawnie hasło i jest ono prawidłowe
po trzecie usuń ciasteczka danej strony z przeglądarki
po czwarte spróbuj się zalogować
po piąte jeśli to nic nie da - zostaje już tylko napisanie do admina strony sharewareonsale i poproszenie o pomoc w rozwiązaniu problemu
dzięki za rady, ale:
-czekałem parę razy godzinę i dłużej
-hasła nie mogę wpisać bo wyskakuje w/w komunikat
-ciasteczka usunięto
-zalogować się nie mogę, bo wyskakuje w/w komunikat
najlepiej chyba otworzę nowe konto, ale nie mogę znaleźć strony rejestracji - DZIWNE
POPROSZĘ O LINK DO REJESTRACJI
Dzięki oxy za linka, ale po naciśnięciu linka znów kurew....ki komunikat.
ZGŁUPIAŁEM
aha na innych przeglądarkach to samo.
Może jakiś program blokuje, dam chyba za wygraną
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.