d0r0t@
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 42
Na starym lapku mogę się bezproblemowo zalogować na stronie
"Ta strona nie działa. Serwer ebok.tauron.pl nie wysłał żadnych danych. ERR_EMPTY_RESPONSE"
Jednak kiedy ponownie wchodzę na stronę logowania, to już jakby jestem zalogowana. Jednak gdy klikam w Moje serwisy i przechodzę do strony wyboru serwisu:
Nie mam problemu z logowaniem na żadnej innej stronie. Mogę się zalogować do PGNiG, do Facebooka, na konto Google itd. Tylko z Tauronem ten problem. Nie rozumiem jak to możliwe, że na starym lapku wszystko działa, a na nowym coś takiego.
Problem występuje zarówno w Slimjet jak i na Firefox.
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
, na nowym kiedy klikam zaloguj, przechodzi na stronę
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
i wyświetla komunikat:"Ta strona nie działa. Serwer ebok.tauron.pl nie wysłał żadnych danych. ERR_EMPTY_RESPONSE"
Jednak kiedy ponownie wchodzę na stronę logowania, to już jakby jestem zalogowana. Jednak gdy klikam w Moje serwisy i przechodzę do strony wyboru serwisu:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
, to po wybraniu eBOK -> Połącz przenosi mnie do
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
i znów mam ten sam komunikat. A pod ikonką obok adresu strony jest info o niebezpiecznym połączeniu.Nie mam problemu z logowaniem na żadnej innej stronie. Mogę się zalogować do PGNiG, do Facebooka, na konto Google itd. Tylko z Tauronem ten problem. Nie rozumiem jak to możliwe, że na starym lapku wszystko działa, a na nowym coś takiego.
Problem występuje zarówno w Slimjet jak i na Firefox.
Ostatnia edycja: