Problem z reklamą

A

Anonymous

Od ok 5 dni pojawia mi się straszliwie upierdliwe "usrojstwo"
zakładam ze ma to związek z "okayFreedodom"vpn
wie może ktoś jak się tego dziadostwa pozbyć nie rezygnując z programu ??
49319252015-03-20_22_31_19-Programy_za_darmo___Panel_Kontrolny_U__380_ytkownika___Informacja.jpg

61243132015-03-20_22_32_06-Programy_za_darmo___Strona_g__322__wna.jpg

A

Anonymous

Wygląda na to, że nie da się tego pozbyć w wersji free, która jest "ad-supported".
Your encrypted traffic is going through protected OkayFreedom servers, therefore your trust in us as a VPN provider is essential. Operation of these specially secured servers is partially paid for by ads in the free version of OkayFreedom. In accordance with our privacy policy we strictly enforce that our advertising partners do not have access to web addresses and content accessed by identifiable VPN users. Users of the paid version of OkayFreedom will not get ads.

If the ads are bothering you, you can close them by clicking on the "X" symbol next to "Ads by OkayFreedom". Most of our advertising partners also allow you to completely opt-out ot the ads, for example with another button next to the "X" symbol or with a link in the lower right of your browser.

The Premium Flat version is completely free of ads.

A

Anonymous

Jednak odinstalowałem "okayFreedodom"
wywaliłem wszystko co było z tym programem wspólnego i efekt jest taki ze ...
61494552015-03-21_17_29_21-Onet.pl.jpg

kwiotki na zmianę z gaćmi nadal mi proponują... masakra :mad:
już nigdy nie skusze się na promo tego spamowego dziadostwa, i przed nim przestrzegam :ireful
jak się tego pozbyć ? :krzyk

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
634
Miasto
okolice internetu
Może to głupie, a może jednak coś da. Popróbuj adw cleanera. Potem ewentualnie, przynajmniej ja - spróbował bym edycji rejestru, wyszukał i usunął wszystkie pozycje związane z okayfreedom.

A

Anonymous

budimex napisał:
Może to głupie, a może jednak coś da. Popróbuj adw cleanera. Potem ewentualnie, przynajmniej ja - spróbował bym edycji rejestru, wyszukał i usunął wszystkie pozycje związane z okayfreedom.
Wcale nie glupie.adwCleanerem ju wczesniej czyscilem a co do rejestru to rowniez wyczyscilem wszystko i jak widac... kwiotki i gacie

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12570
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Przywróć kopię i po problemie. A jak nie to kupuj gacie, może wtedy znikną. :scratch

Edit:

Jorn poczytaj to:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

może to recepta na te gacie.

A

Anonymous

dzięki wszystkim za pomoc
poradziłem sobie Auslogics Browser Care oraz SpyHunter 4( swoja drogą SpyHunter to naprawdę git program )
pozdrowionka :hippie

Do góry