Problem z wrzuta.pl

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Witajcie,
od pewnego czasu mam problem z serwisem wrzuta, mianowicie nie mogę obejrzeć żadnego filmiku, ani odsłucha muzyki, wygląda to tak;

Muzyka

nSdsr.png

Video

ZWFpG.png

Mam zainstalowany Flash Player w najnowszej wersji, reinstalowałam go nawet, bo myślałam, że to jego wina...
Antywirus i Firewall nie blokują wrzuty. Z ciekawości sprawdziłam wrzutę w IE i tam działa bez problemu.

Może macie jakieś pomysły co może być przyczyną tego, że wrzuta nie działa na FF? ( nie tylko u mnie, ale także u kilku innych osób )
Ja już nie mam pomysłów dlaczego tak się dzieje.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28861
Miasto
Trololololo
Z tego co widzę to są to playery w wersji Beta więc problemy mogą być, nawet jest mail z kontaktem.Sprawdziłem i mam na tej strony czarny ekran zamiast klipu.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Okazało się że mam tak samo :dziwak
Odpaliłem lisa na nowym profilu i wszystko ładnie działało wiec zacząłem szukać na starym profilu i okazało się że winny jest dodatek do lisa Flashblock Dodanie reguły "nieblokującej " w moim przypadku poskutkowało
Edit : nie wystarczy dodanie ogólnej reguły nieblokującej dla strony

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
tylko każdą podstronę z filmem itp trzeba dodawać do nieblokowanych.....tak jest przynajmniej u mnie
DwpY7.jpg

A

Anonymous

remool, masz rację, wina jest po stronie Flashblock, jednak u mnie dodanie reguły nic nie daje, natomiast jeżeli usunę całkowicie dodatek to wszystko ładnie działa, tyle, że ja całkowicie bez Flashblocka nie wytrzymam :dziwak

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Spróbuj zrobić tak jak dopisałem wyżej
Wchodzę na stronę z filmem zaznaczam " nie blokuj animacji flash na tej stronie " - odświeżam i działa
po przejściu na inną stronę czynność powtarzam Nie powinno to działać w ten sposób ale trzeba sobie radzić ..widocznie FB i Wrzuta nie lubią się :klawik.

A

Anonymous

Teraz działa, remool wielkie dzięki! :dziękuję

EDIT:

Na początku też musiałam odblokować tak jak Ty, każdą podstronę osobno, ale za którymś razem wpisałam samo wrzuta

WmN6b.png

teraz ładnie odblokowało cały serwis :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dzięki twoim kłopotom rozwiązałem także problem u siebie :ok

A

Anonymous

W takim razie cieszy mnie to jeszcze bardziej.
Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc

Status
Zamknięty.
Do góry