Problemy z aktualizacją KB2982791 po ost. Windows Update

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Po raportach od użytkowników Microsoft przyznał, że jedna z ostatnich aktualizacji KB2982791 powodować może BSODy, uniemożliwiające uruchomienie systemu. Owa aktualizacja zabezpieczeń systemowych może spowodować u niektórych użytkowników: blokowanie folderu Czcionki w systemie Windows, błędne renderowanie czcionek w systemach Windows 8 , 8.1, 8.1 RT i Server 2012 R2 oraz awarii systemu.
Gdy kogoś dotknie ten problem powinien udać się po pomoc tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Cały artykuł:

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Manila napisał:
Po raportach od użytkowników Microsoft przyznał, że jedna z ostatnich aktualizacji KB2982791 powodować może BSODy, uniemożliwiające uruchomienie systemu. Owa aktualizacja zabezpieczeń systemowych może spowodować u niektórych użytkowników: blokowanie folderu Czcionki w systemie Windows, błędne renderowanie czcionek w systemach Windows 8 , 8.1, 8.1 RT i Server 2012 R2 oraz awarii systemu.
Gdy kogoś dotknie ten problem powinien udać się po pomoc tutaj:

Cały artykuł:

Czytałem o tym i miałem stresa ale jakoś u mnie wszystko jest okay i nic się nie sypie :klawik.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
U mnie też na W7 wszystko OK, ale i tak nie ma prawa mnie coś takiego zaskoczyć, bo wszystkie aktualizacje sprawdzam przy pomocy T&D Acronisa. Nieźle mi kiedyś WU namieszał w systemie i wolę skakać ze "spadochronem" :dziwak

Do góry