Program do nauki angielskiego dla dzieci

A

Anonymous

Witam.
Mam mały problem..Moja córka (I klasa podstawówki) nie lubi uczyć się angielskiego. Po prostu nie lubi i już. :dziwak Może znacie/używaliście jakiegoś fajnego programu do nauki tego języka. Takiego odpowiedniego dla dzieci? Byłbym wdzięczny za sugestie. :)
Wiem, że tego rodzaju programów jest sporo, ale tak naprawdę ciężko coś sensownego "wyczaić"..

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Nie posiadacie płytki CD dołączonej do książki ?
Mam "New Sparks" MultiROM 1 i 2 dla pierwszych klas podstawówki.
Mogę zrobić obrazy ISO dla ciebie.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12553
Miasto
Somewhere over the rainbow.
viper218 napisał:
Witam.
Mam mały problem..Moja córka (I klasa podstawówki) nie lubi uczyć się angielskiego. Po prostu nie lubi i już. :dziwak Może znacie/używaliście jakiegoś fajnego programu do nauki tego języka. Takiego odpowiedniego dla dzieci? Byłbym wdzięczny za sugestie. :)
Wiem, że tego rodzaju programów jest sporo, ale tak naprawdę ciężko coś sensownego "wyczaić"..

U mnie było podobnie (znaczy nie u mnie ale u syna). Pomogło Duolingo

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Szczególnie ilość utrzymanych dni z rzędu. Umowa była taka, że jak nie będzie przerwy np. 10 dni to będzie za to jakaś nagroda, późnej za 30, 60 dni itd. W pewnym momencie zauważyłem, że sam się pilnuje z tymi dniami bez żadnych przymuszeń. Teraz już idzie samo a ja tego nie muszę kontrolować. W dodatku wszystko tam jest kolorowe wiec to jakoś bardziej przyciąga dzieci.

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Płytki gotowe. Teraz wrzucam je na chomikuj.pl
Jeśli chcesz to na priv podam ci link i hasło do folderu. Oczywiście transfer free.

A

Anonymous

Dzięki :) Płytki posiadam, ale coś nie bardzo odpowiadają córce. Płytki spróbuję ę ściągnąć jutro w pracy. ;) Duolingo też z chęcią wypróbujemy.

Do góry