A
Anonymous
Cześć
Poszukuję programu do szyfrowania pojedynczych plików i folderów. Coś na podobieństwo
Program ma szyfrować pliki a nie tworzyć jakieś kontenery i tam przechowywać pliki ( zaszyfrowane pliki będę musiał przenieść na inny dysk czy tam dysk wirtualny, nieważne )
Znacie coś takiego?
A może ma ktoś licke na sensiguard lub na coś podobnego to się dogadamy.
Wiem że jest teraz promo na pakiet Steganosa ale on mi nie bardzo odpowiada- ma wiele niepotrzebnych mi opcji z których i tak nie będę korzystał. Wolał bym coś małego co tylko szyfruje pliki no i odszyfrowuje rzecz jasna
Z góry dzięki za pomoc
Poszukuję programu do szyfrowania pojedynczych plików i folderów. Coś na podobieństwo
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
, nie skomplikowanego,małego i dobrze spełniającego swoje zadanie.Program ma szyfrować pliki a nie tworzyć jakieś kontenery i tam przechowywać pliki ( zaszyfrowane pliki będę musiał przenieść na inny dysk czy tam dysk wirtualny, nieważne )
Znacie coś takiego?
A może ma ktoś licke na sensiguard lub na coś podobnego to się dogadamy.
Wiem że jest teraz promo na pakiet Steganosa ale on mi nie bardzo odpowiada- ma wiele niepotrzebnych mi opcji z których i tak nie będę korzystał. Wolał bym coś małego co tylko szyfruje pliki no i odszyfrowuje rzecz jasna
Z góry dzięki za pomoc