Program do szyfrowania plików.

A

Anonymous

Cześć :hi
Poszukuję programu do szyfrowania pojedynczych plików i folderów. Coś na podobieństwo
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, nie skomplikowanego,małego i dobrze spełniającego swoje zadanie.
Program ma szyfrować pliki a nie tworzyć jakieś kontenery i tam przechowywać pliki ( zaszyfrowane pliki będę musiał przenieść na inny dysk czy tam dysk wirtualny, nieważne :dziwak )
Znacie coś takiego?
A może ma ktoś licke na sensiguard lub na coś podobnego to się dogadamy. :hippie

Wiem że jest teraz promo na pakiet Steganosa ale on mi nie bardzo odpowiada- ma wiele niepotrzebnych mi opcji z których i tak nie będę korzystał. Wolał bym coś małego co tylko szyfruje pliki no i odszyfrowuje rzecz jasna :wariat
Z góry dzięki za pomoc :francuz

A

Anonymous

Ja mam Rohos Disk Encryption oraz Secure My files 2 PC, jak chcesz to się wymienię.

Edit:
Mam jeszcze chyba GiliSoft Privacy Protector 3, Lock folder XP poszukam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28861
Miasto
Trololololo
Kryptel jest dobry do szyfrowania, jest też wersja Free

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, klucze na bogatsze wersje też się znajdą w zasobach.

A

Anonymous

@ReviewsAntivirus
Hmmmmm :klawik. ale wydaje mi się że te programy właśnie tworzą kontenery do przechowywania plików? Czy się mylę? Będę mógł plik zabezpieczony przenieść na inny dysk i ktoś kto nie ma programu ( nie zna hasła) nie będzie mógł go odczytać? :gwizdek

@OXY
Zaraz obadam kryptela :klawik.

A

Anonymous

marsellus napisał:
@ReviewsAntivirus
Hmmmmm :klawik. ale wydaje mi się że te programy właśnie tworzą kontenery do przechowywania plików? Czy się mylę? Będę mógł plik zabezpieczony przenieść na inny dysk i ktoś kto nie ma programu ( nie zna hasła) nie będzie mógł go odczytać? :gwizdek

@OXY
Zaraz obadam kryptela :klawik.

Gilisoft tworzy kontenery, rohos chyba też tworzy kontenery, ale ma funkcję tworzenia normalnych zaszyfrowanych plików.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28861
Miasto
Trololololo
A

Anonymous

OK :yahoo
Kryptel Lite wydaje się być odpowiedni :D
Dziękuje OXY za wyciągniętą pomocną dłoń :dziękuję :klawik.

Do góry