Programy za darmo

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
.
Programy za darmo

WwpHsGO.jpg

:szydera

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
tumblr_m4pivihqTj1qkld3fo1_500.gif
Klon niech będzie z wami :wariat zaraz ja sam się sklonuje przy takim upale bo już widzę podwójną klawiaturę :piwko muszę ograniczyć chłodzenie :piwko :piwko :szydera

Kuzyn

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Warunki użytkownia

Na stronie można udostępniać tylko legalne programy będące własnością wydawcy. Programy udostępniane bez zgody właściciela będą usuwane ze strony. Użytkownik pobierający program robi to świadomie i oświadcza, że chce testować dany program. Programy udostępniane są w wersji DEMO bez licencji. Aby otrzymać pełną wersję należy kupić licencję.

No to chyba wszystko jasne.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30590
Miasto
Trololololo
Kuzyn napisał:
Warunki użytkownia

Na stronie można udostępniać tylko legalne programy będące własnością wydawcy. Programy udostępniane bez zgody właściciela będą usuwane ze strony. Użytkownik pobierający program robi to świadomie i oświadcza, że chce testować dany program. Programy udostępniane są w wersji DEMO bez licencji. Aby otrzymać pełną wersję należy kupić licencję.

No to chyba wszystko jasne.

Niekoniecznie jasne, ja rozumiem to tak że właściciel strony udostępnia płatne programy w wersji Demo czyli testowej i user który chce mieć program na stałem musi kupić licencję co jest najnormalniejsze w świecie.Niczego o jakiś abonamentach nie znalazłem na ich stronie, dziwi tylko kontakt

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Stronka tak czy owak sprawia wrażenie dziwnej więc radzę uważać żeby nie okazało się że to jacyś naciągacze :lanie :lanie, a nazwa podobna bo popularna i specjalnie taką ktoś założył żeby się podczepić.

Kuzyn

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Wystarczy spojrzeć jakiego rodzaju programy udostępniają (przyśpieszacze komputera i lokalizatory telefonów), od których normalny użytkownik trzymałby się z daleka.
Żaden z tych "programów" nie posiada normalnej nazwy, tylko coś w stylu "Namierzanie telefonów po numerze".

Czyli są dwie możliwości zarabiania na takiej stronie:
1. Reklamowanie programów
2. Udostępnianie szkodliwego oprogramowania, które służy do wyłudzania danych osobowych (nr telefonu z lokalizatorów)

Do góry