Przeglądarka Arc na Windows 10

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Wyszła przeglądarka Arc na Win 10. Zainstalowałem ją, po zakończeniu instalacji pokazuje się okienko z komunikatem o niespełnieniu wymagań odnośnie procesora. Pomimo tego przeglądarka uruchomiła się i działała poprawnie. Niestety po jej zamknięciu każde następne uruchomienie wywołuje ww okienko z komunikatem i na tym koniec, Arc nie uruchamia się.
W związku z tym mam pytanie. Zna ktoś sposób na ominięcie sprawdzania tych wymagań :??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28843
Miasto
Trololololo
Wyszła przeglądarka Arc na Win 10. Zainstalowałem ją, po zakończeniu instalacji pokazuje się okienko z komunikatem o niespełnieniu wymagań odnośnie procesora. Pomimo tego przeglądarka uruchomiła się i działała poprawnie. Niestety po jej zamknięciu każde następne uruchomienie wywołuje ww okienko z komunikatem i na tym koniec, Arc nie uruchamia się.
W związku z tym mam pytanie. Zna ktoś sposób na ominięcie sprawdzania tych wymagań :??
Zacznij poszukiwania od opcji/ustawień w przeglądarce :)

sowa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
220
Zacznij poszukiwania od opcji/ustawień w przeglądarce :)
To raczej nie pomoże. Na stronie
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
przeczytałem:
Niestety również nie dla wszystkich. Dostępna jest ona dla Windows 10 w wersji 1901 lub nowszej oraz dla procesorów z zestawem instrukcji BMI2. Właściciele maszyn opartych na procesorach Intel Haswell i AMD Excavator oraz starszych muszą obejść się smakiem. Smakiem muszą się obejść również posiadacze maszyn z prockami opartymi na architekturze ARM, z tym że w ich przypadku specjalna wersja przeglądarki zadebiutuje w późniejszym okresie.
Jak Arc wyszła na Win 11 w sieci możną było znaleźć sposoby na zainstalowanie jej na Win 10. Możliwe że są. lub wkrótce będą, sposoby ominięcia wymagań... ja tego nie znalazłem, dlatego o to pytam.

Do góry