Pytanie o licencję do Acronis True Image 2013

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54654
Witam mam pytanko odnośnie programu True Image 2013 przez firmę Acronis

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
...
jak kupię, czy będzie pasował klucz do wersji polskiej z góry dziękuje za pomoc..

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
1. Raczej nie będzie pasować, wcześniej nie pasowało i pewnie to się nie zmieniło (zapytaj support)
2.Następnym razem nazwij temat normalnie, bo
True Image 2013 przez firmę Acronis
nie wiadomo o co chodzi.

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Tak klucz był przypisany do wersji językowej.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Właśnie jestem świeżo po zakupie Acronisa 2012pl i upgrade 2013 ang.(pełna wersja Acronis 2012 natomiast upgrade angielska) i wszystko działa. Na stronie producenta zarejestrowałem oba zakupy i ściągnąłem sobie polską wersję aktualizacji Acronisa 2013 bez najmniejszych problemów aktywowałem, więc będzie działać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
tyle że ty miałeś polską wersję i z niej robiłeś aktualizację do 2013 EN więc przydzieliło ci klucz działający do PL a on chce kupić EN.Ja tak wiem że jak robiłem konkurs na Acronisa to gość z supportu polskiego wyraźnie mi napisał że klucze nie będą działać z wersją EN.Najlepiej zapytać support czy coś się zmieniło.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
PS. Na koncie u producenta mogę pobrać następujące wersje językowe:
Kompilacja:

Polish (218.62 MB)
Czech (218.11 MB)
Dutch (218.38 MB)
English (214.65 MB)
French (215.64 MB)
German (215.83 MB)
Italian (218.49 MB)
Russian (218.73 MB)
Spanish (218.62 MB)
United Kingdom (214.43 MB)

Więc klucz powinien pasować do wszystkich wymienionych.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30489
Miasto
Trololololo
1.Nie pisz posta pod postem, od tego masz funkcję edytuj (post zaraz usunę)
2.Jeśli chodzi o klucz to ja wolał bym zapytać o to sprzedawcę czy tam support.Ty możesz mieć faktycznie klucz uniwersalny ( i do PL i do EN ) bo podstawę miałeś PL a aktualizowałeś do EN , co innego klucz EN.Zresztą w sumie nawet lepiej było by mieć EN wersję bo aktualizacje szybciej wychodzą.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Oczywiście najlepiej zapytać się u źródła, bo w sumie to ja łapy obciąć sobie bym nie dał za to, że będzie pasował. Co do postów to proszę wybaczyć ale choć może nieco pyskaty, to jednak świeży jeszcze ze mnie użytkownik i mimo szczerych chęci czasem się mylę z tymi zasadami itd.. A więc przepraszam.

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Zakupiłem ten program kilka tyg. temu i bez problemu uruchomiłem licencję na PL wersji

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Pozwólcie, że zapytam w tym miejscu, nie chce zakładać oddzielnego tematu. Jak to jest z tą licencją... jest na jedno stanowisko... czyli jak mam dwa kompy w domu, laptopa i stacjonarny, to mogę korzystać tylko na jednym... tak wynika z licencji. Ale rozumiem, że jak mam płytkę bootowalną nagraną, to swobodnie mogę zrobić i odzyskać system z każdego mojego komputera, tak? Chodzi o to, że nie mogę zainstalować wersji pod Windowsem na więcej niż na jednej maszynie, dobrze myślę?

Do góry