Pytanie.

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Witam.

Jestem nowym użytkownikiem forum i nie bardzo jeszcze się orientuje co i jak. Bardzo lubię czytać i oglądać testy antywirusów. Chciałbym zacząć też takie robić. Mam zainstalowany VirtualBox z Windowsem XP. Zastanawiam się nad piaskownicą, ale Se7en jej nie używa. Co zrobić z tymi zalegającymi wirusami? Skanować wszystkimi programami po kolei, czy też jest jakiś inny sposób?

Bardzo proszę o pomoc.

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
W virtualbox na początku po postawieni systemu robisz migawkę,potem tylko przywracasz system z tej migawki i system masz jak świeżo po postawieniu bez wirusów.

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Odpalasz VB ,nie uruchamiasz windowsa,prawy górny róg klikasz "migawki",klikasz poniżej na "zrób migawkę".

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Jedną migawkę zrób na czystym systemie, a później kolejne po zainstalowaniu testowanego programu :)

A

Anonymous

MrAlskare napisał:
Witam.

Jestem nowym użytkownikiem forum i nie bardzo jeszcze się orientuje co i jak. Bardzo lubię czytać i oglądać testy antywirusów. Chciałbym zacząć też takie robić. Mam zainstalowany VirtualBox z Windowsem XP. Zastanawiam się nad piaskownicą, ale Se7en jej nie używa. Co zrobić z tymi zalegającymi wirusami? Skanować wszystkimi programami po kolei, czy też jest jakiś inny sposób?

Bardzo proszę o pomoc.

To nie jest czasem trzecie konto Zygy1980?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30009
Miasto
Trololololo
Czwarte, dobra czas pokasować te jego konta.

terom

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
OXY jako administrator czy możesz po adresie IP stwierdzić że to ta sama osoba?Masz taką możliwość ?Jeśli tak to czas pożegnać tego Pana i dać mu bana :dziwak

A

Anonymous

Zofia to nie moje konto. Widzę, że na Zygy1980 nie mogę się zalogować. OK. proponuję gigolo też usunąć,a obecne konto zostawić. W końcu nic złego nie robię.

A

Anonymous

MrAlskare napisał:
Zofia to nie moje konto. Widzę, że na Zygy1980 nie mogę się zalogować. OK. proponuję gigolo też usunąć,a obecne konto zostawić. W końcu nic złego nie robię.

Bo zostało ono usunięte.

Status
Zamknięty.
Do góry