Rapidox podwaja doładowania

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Somewhere over the rainbow.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Korzysta ktoś z tego serwisu? Kiedyś porównywałem ceny i na rapidox są chyba najniższe ze wszystkich. Nie wiem tylko jak z działaniem czy nie ma żadnych problemów. Może ktoś się wypowie.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Elvis_JXL napisał:
Korzysta ktoś z tego serwisu? Kiedyś porównywałem ceny i na rapidox są chyba najniższe ze wszystkich. Nie wiem tylko jak z działaniem czy nie ma żadnych problemów. Może ktoś się wypowie.

Ja korzystam i powiem Ci, że jeszcze nie zdarzyło mi się narzekać. Ceny faktycznie są niższe niż na Rapideo ale np. na Rapidhost są jeszcze niższe bo za 20 zł jest 200 giga ale tutaj brakuje kilku hostingów. Wracając do Rapidox to u nich jest mniej pobranego transferu w Happu Hour bo zabiera z konta tylko 30% a w Rapideo 50% jednak Rapideo ma ten limit na wszystkie hostingi a w Rapidox jest tylko na wybranych a w dodatku sporo hostingów pobiera nawet po 200 albo i 300%. Warto też dodać, że w Rapidox HH trwa od 2 do 8 a w Rapideo od 2 do 10 więc można dłużej sobie pospać :jezyk. Tak wiec co kto woli. Rapidox tańszy ale ma więcej ograniczeń jeśli chodzi o HH.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
A które to hostingi pobierają aż 200-300% ? :pala

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Elvis_JXL napisał:
A które to hostingi pobierają aż 200-300% ? :pala
Nie sprawdzałem tylko nopremium i twojlimit bo żeby zobaczyć cennik trzeba założyć konto.

Creatifile, Depositfiles, Filesmonster, Letitbit, Lunaticfiles, pobirają po 200% a tych 300 nie znalazłem. Może były a może mi się tylko wydawało :zawsty

A tak to wygląda:
iCg9mW4.jpg

1FZIABo.jpg

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Nie jest źle. To tylko kilka hostingów bierze więcej niż 30% w HH. A o co chodzi z tym trybem bezpośredni/pośredni? Bezpośredni to można pobierać od razu z hostingu a pośredni to najpierw leci na serwery Rapidox?

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Bezpośrednie - pliki można pobierać od razu po dodaniu linków
Pośrednie - najpierw pobieranie plików na nasze serwery Rapidox, a nastepnie na dysk użytkownika

co do tych 200 % lub 300% to jest proste , właściciel Rapidox zrekąpesuje se straty związane z kupnem kont na drogie hosty takie jak swego czasu np chomik, co przekłada się na to że nie musi podnosić ceny transferu w zakupie, bo odbija se stratę na ilości pobranego transferu - normalny marketing :szef :ok :dziwak a cena transferu nie zmienia się w zakupie dzięki temu w detalu

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Elvis_JXL napisał:
Nie jest źle. To tylko kilka hostingów bierze więcej niż 30% w HH. A o co chodzi z tym trybem bezpośredni/pośredni? Bezpośredni to można pobierać od razu z hostingu a pośredni to najpierw leci na serwery Rapidox?
Dokładnie tak jest jak piszesz.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12602
Miasto
Świąteczna Promocja!
Doładuj konto dowolnym pakietem transferowym a Twoje doładowanie zostanie podwojone!
Przypominamy, że promocja jest ograniczona ilościowo a więc kto pierwszy ten lepszy!
Pozostało tylko 98253 GB promocyjnego transferu.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Do góry