A
Anonymous
Rising Personal Firewall 2012 to dość ciekawy produkt i o dość dużych możliwościach i dla tego może być dobra alternatywa dla innych bardziej znanych firewalli
zainstalowałem z ciekawości i po instalacji wygląda tak
program po uruchomieniu tworzy cztery procesy które łącznie (u mnie) pobierają ok 60 mega pamięci
i kompletnie nie spowalnia pracy na necie wiec za to plus
soft jest dość mocno "konfigurowalny" i da się dość dobrze go spersonalizować poniżej przedstawię screeny
(nie jestem informatykiem wiec daruje sobie szerszy opis poszczególnych funkcji )
przedstawia się to tak
1 kontrola rodzicielska
2 moduł AntiHacker
3 aktualizacja
4 narzędzia
w ustawieniach w moim przypadku program wykrył te trzy przeglądarki i jak widać jest opcja zaznaczenia ochrony przy każdej z nich
ustawienia modułu AntiHack
wiec jak sami widzicie program jest ciekawy i co ważne darmowy
jeśli ktoś był by zainteresowany to podaje bezpośredni link do programu
przy instalacji koniecznie zaznaczyć język angielski (no chyba ze ktoś zna chiński )
pozdrowionka
zainstalowałem z ciekawości i po instalacji wygląda tak
program po uruchomieniu tworzy cztery procesy które łącznie (u mnie) pobierają ok 60 mega pamięci
i kompletnie nie spowalnia pracy na necie wiec za to plus
soft jest dość mocno "konfigurowalny" i da się dość dobrze go spersonalizować poniżej przedstawię screeny
(nie jestem informatykiem wiec daruje sobie szerszy opis poszczególnych funkcji )
przedstawia się to tak
1 kontrola rodzicielska
2 moduł AntiHacker
3 aktualizacja
4 narzędzia
w ustawieniach w moim przypadku program wykrył te trzy przeglądarki i jak widać jest opcja zaznaczenia ochrony przy każdej z nich
ustawienia modułu AntiHack
wiec jak sami widzicie program jest ciekawy i co ważne darmowy
jeśli ktoś był by zainteresowany to podaje bezpośredni link do programu
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zaloguj