S
spamtrash
Jak podaje The Times (
Świat sie trzęsie w posadach, gromy lecą, odłamkami penie dostaje Kaspersky, a cwane i wredne oraz super-duper-skilled hax0ry liczą kasę z włamu...
No właśnie... biorąc pod uwagę to:
Więcej też tu:
Biorąc pod uwagę powyższe mam wrażenie że przy takich dyplomatach, posłach, politykac i polucjantach o
Bóze chroń Królową jest więcej niż logiczny....
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
), Rosyjscy Hakerzy z 4 ochotniczego zgrupowania pionierów im. W.I. Lenina podało na wyprzedaży, a potem udostępniło za darmo emile i hasła polityków, polucjantów i innych polityków (znane brytyjskie powitanie zgodne z protokołem: Welcome dear Ladies, Gentlemen and politiscians as well...).Świat sie trzęsie w posadach, gromy lecą, odłamkami penie dostaje Kaspersky, a cwane i wredne oraz super-duper-skilled hax0ry liczą kasę z włamu...
No właśnie... biorąc pod uwagę to:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
to oni się nigdy i nigdzie nie musieli włamywać, po prostu posłuchali pod oknami jak ktos wywrzaskuje (SIC!, wg. Pani Poseł, najczęstszym okrzykiem nad jej biureckiem było: jakie ja mam hasło!?!??!) hasło i odpowiedź, prawie jak : Najlepsze kasztany są na Placu Pigalle...Więcej też tu:
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Biorąc pod uwagę powyższe mam wrażenie że przy takich dyplomatach, posłach, politykac i polucjantach o