Secunia PSI

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Chciałem Wam zaprezentować program, który używam od ok. roku/półtora. Jest to program wypuszczony ze stajni Secunia (jeśli kto nie zna, w skrócie, to taka firma, która monitoruje bezpieczeństwo komputerowe na świecie). Program u mnie spełnia dwojakie zadanie:
- zapewnia stałe bezpieczeństwo mojej maszyny - program skanuje wszystkie luki (system, programy...) w komputerze
- służy mi jako aktualizator oprogramowania - program pokazuje nowe, załatane wersje moich dziurawych programów oraz ogólnie nowe wersje nawet jak nie są dziurawe
Dzięki tej drugiej funkcji nie muszę ściągać innych tym podobnych programów. PSI (tak nazywa się soft) podaje mi jak na dłoni bezpośredniego linka do najnowszej wersji danego softu tudzież łatki na dziurkę.
Szczerze polecam, mały, darmowy i po PL o potwornych możliwościach software! ;)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pozdrawiam

A

Anonymous

Program do wyszukiwania aktualizacji oprogramowania.

Chmm.. wiadomo że wielu z nas ma dużo programów które co jakiś czas wymagają aktualizacji i nas o tym nie informują.Ale jest taki jeden darmowy sofcik który za nas wyszuka aktualizacje na stronie producenta :klawik. .Program sprawdza aktualność wersji i zagrożeń występujących w programie:).

Link: ( Program Jest Darmowy )

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Secunia Personal Software Inspector (PSI) 3.0.0.11005, ostatnia aktualizacja jest z 2 lutego 2016 roku. Lepiej jej nie pobierać z Komputer Świata, chyba że ma się tam konto i można pobrać dany program, używając linków bezpośrednich. Kiedyś na niej polegałam, obecnie uważam że lepsze od niej jest choćby portable SUMo... Aha, czasem aktualizacja pełnej wersji programu może spowodować unieważnienie jego licencji...

Do góry