sfc.exe nie działa

A

Anonymous

sfc-wyskakuje okno i"ginie".Może ktoś miał ten problem?Proszę o pomoc-z góry dziękuje!
Win7Homex64,Private Firewall,Avast Free,Win Deffender,MBAM-na żądanie.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12570
Miasto
Somewhere over the rainbow.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30545
Miasto
Trololololo
al_arsen napisał:
Poczytaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Coś tam piszą ale odradzam korzystanie z tego narzędzia ktore jest tam proponowane.Lepiej polecieć tak jak powyżej zostało napisane MBAM, HitmanPro czy Zemana Antimalware choć podejrzewam że plik jest czysty tylk po prostu uszkodzony i trzeba było by go naprawić.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12570
Miasto
Somewhere over the rainbow.
OXYGEN THIEF napisał:
Coś tam piszą ale odradzam korzystanie z tego narzędzia ktore jest tam proponowane.Lepiej polecieć tak jak powyżej zostało napisane MBAM, HitmanPro czy Zemana Antimalware choć podejrzewam że plik jest czysty tylk po prostu uszkodzony i trzeba było by go naprawić.
Nie miałem w ogóle na myśli korzystania z tego narzędzia. Chodziło mi o te kilka porad.

A

Anonymous

Wielkie dzięki za pomoc.Przeskanowałem jak wyżej-czysto!Uruchomiłem sfc/scannow i taki efekt:
Ad minisirator: C :\Win d ows\Sy^Eem 32\cmd i
flicrosof t LJindows [Wersja 6 .1.7601 ]
Copyright <c> 2009 Microsoft Corporation. LJszelkie prawa zastrzeżone. C:SUindowsSSystem32>sfc/scannow
Rozpoczynanie skanowania systemu. Ten proces zajmie trochę czasu.
Rozpoczynanie fazy weryfikacji w skanowaniu systemu. Weryfikowanie ukończone w 100x.
Funkcja Ochrona zasobów systemu Windows nie może wykonać żądanej operacji. C:SUindowsSSystem32>

Do góry