Skąd mogę pobrać Windows XP Professional

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Tak jak w temacie, skąd mogę pobrać Windows XP Professional (najlepiej, żeby miał od razu dodatek sp3)? Potrzebuję tego systemu na kilka dni do testów, więc wersja trial w zupełności wystarczy. :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Wielkie dzięki, tylko czym różnią się te 4 ostatnie wersje Windows XP Professional Service Pack 3?

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Obraz mojej , oryginalnej płyty XP Pro, service Pack 3 OEM można pominąć wpisywanie klucza podczas instalacji, wówczas system będzie działał jedynie 30 dni. Miałem nieaktywowane 3 klucze do tego systemu ale porozdawałem.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Z tego co pamiętam to wersja z dodaną w nazwie pliku osobną literą "n" oznacza wersję bez odtwarzacza multimedialnego (Windows Media Player).

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
vl
VL - Volume license. Licencja pozwalająca na zastosowanie jednego klucza dla wielu kopiach systemu w firmie i wystarczy pilnować, aby ilość komputerów z zainstalowanym w ten sposób systemem nie przekroczyła ustalonego w umowie limitu. Często nie trzeba przeprowadzać w tym wypadku aktywacji online.
N
gdzie "N" jest skrótem od "Nie z Windows Media Player."
Bierz 4 lub 3 od dołu w zależności od tego czy potrzebujesz Windows Media Player.

Do góry