Sticky password - nie uruchamia się,brak dostępu do haseł

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

J.w.Po aktualizacji poprosił o restart systemu,zrozumiałe zrobiłem to,lecz przy następnym rozruchu pokazuje to samo okno informujące że instalacja nie została ukończona i trzeba wykonać restart systemu.Tak w kółko :facepalm .Mogę jakoś odzyskać hasła z tego folderu na dysku C:\ Sticky Passwords są tam kopie zapasowe .spdb :chory .

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54779
Re: Sticky password - nie uruchamia się,brak dostępu do hase

Kalashnikov napisał:
J.w.Po aktualizacji poprosił o restart systemu,zrozumiałe zrobiłem to,lecz przy następnym rozruchu pokazuje to samo okno informujące że instalacja nie została ukończona i trzeba wykonać restart systemu.Tak w kółko :facepalm .Mogę jakoś odzyskać hasła z tego folderu na dysku C:\ Sticky Passwords są tam kopie zapasowe .spdb :chory .

Kopie znajdują się raczej windows dokumenty skopiuj cały folder .chyba że masz instalkę na prendrive to kopie znajdują się w tym samym folderze . odinstaluj sticky password przeczyść rejestr i ponownie zainstaluj i z powrotem przywróć ten folder z kopią haseł .Jeśli masz tam kopie C:\ Sticky Passwords są tam kopie zapasowe .spdb najważniejsze żeby w tym folderze był plik default.spdb z kopiuj ten folder i później go przywrócisz !!

A

Anonymous

Re: Sticky password - nie uruchamia się,brak dostępu do hase

Sprawa rozwiązana proszę o zamknięcie tematu.

Status
Zamknięty.
Do góry