Około m-ca temu była promocja na owy "zapamietywacz haseł".Promotor zaznaczał ,iz nie ma mozliwości aktualizacji.Ja zaryzykowałem i z wer.5 przeszedłem na wyższą (5.0.72).Działa.Więc zaryzukuję 6 i pobiore aktualizacje....
Zobacze co bedzie sie działo.
Czesi to "fajni ludzie".
POZDRO DLA USERÓW ---STICKY.------GOOD SOFT.Dzieki sticky zrezygnowałem całkowicie z AiRobo form.
THANK YOU ---CZESI.
p.s.sticky--56 haseł i można dalej.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.