StumbleUpon -wtyczka /wyszukiwarka

Lucca

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1279
Miasto
Kraków
uUMkITd.jpg

Kiedyś pisałam o tej ciekawej wtyczce /wyszukiwarce StumbleUpon ,teraz możesz ja pobrać także dla dla iPhone i iPad z App Store ,oraz dla telefonów z systemem Android i tabletów z Google Play , dla Windows 8 (Preview Release): ze sklepu z systemem Windows.

StumbleUpon dla Chrome to wtyczka, która uczy się na podstawie wyszukiwanych fraz i przeglądanych stron, co lubisz, czego szukasz i czego potrzebujesz. Po zebraniu tych informacji, StumbleUpon wyświetla listę stron WWW, które zawierają bardzo zbliżoną tematykę do tej, którą przeglądałeś.
Dzięki temu możesz szybko trafić na inne strony tematycznie zbliżone do ich zainteresowań.

W zasadzie StumbleUpon –to wyszukiwarka internetowa funkcjonująca na zasadzie spersonalizowanego systemu rekomendowania treści .

Polecam choć ma bardzo poważną wadę :bardzo uzależnia

przegladarki-internetowe-wersje-stabilne-f41/ciekawe-wtyczki-do-przegl-darki-google-chrome-t12740.html#p68803oraz moja ulubiona wtyczka Stumble Upon, która daje użytkownikowi możliwość szybkiego dostępu do stron internetowych związanych z jego zainteresowaniami.

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
StumbleUpon dla Chrome to wtyczka, która uczy się na podstawie wyszukiwanych fraz i przeglądanych stron, co lubisz, czego szukasz i czego potrzebujesz. Po zebraniu tych informacji, StumbleUpon wyświetla listę stron WWW, które zawierają bardzo zbliżoną tematykę do tej, którą przeglądałeś.
Dzięki temu możesz szybko trafić na inne strony tematycznie zbliżone do ich zainteresowań.

Nie lubie być śledzony ani profilowany więc sobie daruje tą wtyczkę NSA

Do góry