Symantec wysyła PC Tools na emeryturę

yyy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
415
To było ,więcej niż pewne,aż dziwne ,że tak długo czekali :sarkazm Mi tam szkoda tego darmowego firewalla ,bo był lekki ,prosty i nie zamęczał komunikatami ,a zamienników nie widać .

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Pc Tools dziurawy, słaby ?? dowaliłeś do pieca ...chyba jeden z najlepszych FW który używałem ..przechodził wszystkie testy a zablokowanie dostępu do netu powodowało ze tego dostępu faktycznie nie było co innego z PF7 tam mogłem blokować i blokować a po uruchomieniu danego programu i tak uzyskiwał połączenie z netem np IE za żadne skarby nie mogłem zmusić PF żeby go zablokował . PC tools ma HIPS`a i jako zapka jest bardzo dobry i można z powodzeniem używać nawet dziś bo co ma zablokować to i tak zablokuje :hi
Pewnie opinie wystawiały osoby które nie wiedziały co to za soft i do czego służy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28863
Miasto
Trololololo
remool napisał:
Pc Tools dziurawy, słaby ?? dowaliłeś do pieca ...chyba jeden z najlepszych FW który używałem ..przechodził wszystkie testy a zablokowanie dostępu do netu powodowało ze tego dostępu faktycznie nie było co innego z PF7 tam mogłem blokować i blokować a po uruchomieniu danego programu i tak uzyskiwał połączenie z netem np IE za żadne skarby nie mogłem zmusić PF żeby go zablokował . PC tools ma HIPS`a i jako zapka jest bardzo dobry i można z powodzeniem używać nawet dziś bo co ma zablokować to i tak zablokuje :hi
Pewnie opinie wystawiały osoby które nie wiedziały co to za soft i do czego służy

PF7 ma chyba wbudowane reguły dla IE i innych znanych, może dlatego tak było ?? Regułki można usunąć.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Usuwałem i blokowałem ...blokowałem i usuwałem a mimo to programy miały dostęp do netu :dziwak. W PC Tools wystarczy jedn przycisk i program od netu odcięty na amen....Używałem PF jakiś czas i za żadne skarby nie mogłem na amen programów zablokować :co jest?

Do góry