[SZUKAM] Acronis True Image 2014

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Ostatnia wersja z normalnym interfejsem. Gdyby ktoś posiadał a nie używał to proszę o kontakt. :yes master

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
To już nie 2016?
Pewnie o tym wiesz, ale nie zaszkodzi sprawdzić - nie masz przypadkiem dysku Western Digital, bo wtedy możesz używać tej wersji:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ps.

:hi

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
zeno06 napisał:
To już nie 2016?
Pewnie o tym wiesz, ale nie zaszkodzi sprawdzić - nie masz przypadkiem dysku Western Digital, bo wtedy możesz używać tej wersji:

Ps.

Acronis 2016 wciąż aktualny, natomiast wersja 2014 to tak jak napisałem "Ostatnia wersja z normalnym interfejsem" np. z poziomu zainstalowanego programu mamy dostęp do opisów kopi, czego ewidentnie brakuje mi w Acronis 2015 czy też najnowszym 2016. Może akurat ktoś posiada tą starszą wersję a korzysta już z nowszych 2015 lub 2016. Co do Western Digital to znam temat.
Tak to była taka mała "prowokacja" żeby inni zaczęli wyrażać swoje opinie :zaciesz Zdania o Acronisie nie zmieniłem dalej jest to dla mnie nr.1 nigdy się nie zawiodłem czego nie mogę powiedzieć o innych programach. To prawda nowy interfejs jak dla mnie to porażka ale przeważnie korzystam z Boot a tam jest po "staremu"

Do góry