[Szukam] Bitdefender Internet Security 2012

skeleton

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jak w temacie, szukam licencji na Bitdefender Internet Security 2012 (najlepiej nie aktywowanej). W zamian oferuję: eScan Antivirus (roczna nie aktywowana) lub Avira IS 2012 (promo z Facebooka, zostało ok. 12 miesięcy)

A

Anonymous

Ja się powoli przekonuje do Bitdefendera ale mam cztery licki Emsisofta wiec z nich trzeba korzystac

skeleton

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja używam razem z EAM i o dziwo jest bardzo lekko, jedynie nieco dłuższy start Windowsa. Internet też nie zwalnia. Myślę że po ostatnich kilku updatach Bitdefender jest pod względem wydajności całkiem niezły.

A

Anonymous

skeleton napisał:
Ja używam razem z EAM i o dziwo jest bardzo lekko
Ludzie nie wypisujcie takich głupot :dziwak bo naprawdę jak mawiał klasyk-słuchać hadko!
@Skeleton-zainstaluj sobie WSA + L'n'S a potem publicznie wypowiadaj się na temat-"lekkości" :)

A

Anonymous

EAM jest lekki ale o Bitdefenderze nie można tego powiedziec przynajmniej przez pierwsze dni użytkowania,potem jak sie już ułoży to sobie śmiga

skeleton

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Co do lekkości to na każdym systemie jest nieco inaczej. Nie mierzyłem wprawdzie prędkości kopiowania plików czy czasu otwierania dokumentów w Wordzie ale jeżeli chodzi o ogólną "responsywność" w stosunku do systemu bez zainstalowanego żadnego programu zabezpieczającego to na prawdę nie mam się do czego przyczepić.

A

Anonymous

Byku81 & Skeleton-dajcie zrzuty z uruchomionych procesów to pośmiejemy się razem :dziwak

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
mi ostatnio crak BIS2012 roz...l sys
nie polecam :nea

A

Anonymous

Hornet napisał:
Byku81 & Skeleton-dajcie zrzuty z uruchomionych procesów to pośmiejemy się razem :dziwak
Ram to nie wszystko, czasami soft łyka sporo ramu, a jednocześnie jest nie odczuwalny i nie zamula :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
guma77 napisał:
mi ostatnio crak BIS2012 roz...l sys
nie polecam :nea
a cóż to był za crack ??

A

Anonymous

marsellus napisał:
Hornet napisał:
Ram to nie wszystko, czasami soft łyka sporo ramu, a jednocześnie jest nie odczuwalny i nie zamula :dziwak
Mam na myśli przede wszystkim zużycie procka a nie RAM :gwizdek

Do góry