Szukam darmowych opcji zeby ogladac telewizje online .

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Jak w temacie . Moze powstanie ciekawy temat . :klawik.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
SŁUŻĘ UPRZEJMIE :)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Tyle, co czego mam :p

Choć mało kiedy korzystam, to się przydaję - choćby ostatnio transmitowany box na polsacie sport :D

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
odświeżam temat, zna ktoś może jakieś aktualnie działające strony? bo te najciekawsze z tu wymienionych już padły niestety :(
od siebie mogę dodać tyle

czasem większość kanałów działa a czasem przez długo, długo, długo nie działa nic, nawet sama strona

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch

Bardzo dużo polskich kanałów, problem jedynie w tym, że nie można mieć zainstalowanego żadnego blokera reklam :(
Mam AdGuarda Premium i nawet przy wyłączonej opcji blokowania na tej stronie wyświetla komunikat o wyłączeniu AdBlocka, jeśli chce się oglądać program. Ów komunikat przysłania cały obraz, słychać tylko dźwięk w tle.

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
To ja dodam tą:

Też trzeba wyłączyć AdGuarda.

eMCe napisał:
Bardzo dużo polskich kanałów, problem jedynie w tym, że nie można mieć zainstalowanego żadnego blokera reklam :(
Mam AdGuarda Premium i nawet przy wyłączonej opcji blokowania na tej stronie wyświetla komunikat o wyłączeniu AdBlocka, jeśli chce się oglądać program. Ów komunikat przysłania cały obraz, słychać tylko dźwięk w tle.
Też używam AdGuarda Premium i po wyłączeniu działa normalnie. Wystarczy odświeżyć strone.

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Odświeżałem, reklam przybyło ale obraz ciągle przysłonięty białym tłem z napisem aby wyłączyć AdBlocka :(
Za to na stronie podanej przez Ciebie wszystko ładnie działa po wyłączeniu AdGuarda, dzięki :ok

Do góry