Szukam opcji najwięcej minut i najtaniej

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Poszukuję mozliwości wyciśnięcia jak największej ilości minut za jak najniższą cenę. Dotyczy to operatorów telefonów komórkowych. Nie zależy mi na wysyłaniu SMS ani GB,więc może jakiś pakiet minut. Nie chce się uwiązywać umową. Coś poradzicie? :friends

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
alberto napisał:
Poszukuję mozliwości wyciśnięcia jak największej ilości minut za jak najniższą cenę. Dotyczy to operatorów telefonów komórkowych. Nie zależy mi na wysyłaniu SMS ani GB,więc może jakiś pakiet minut. Nie chce się uwiązywać umową. Coś poradzicie? :friends
Jak nie zależy Ci na stacjonarkach to chyba nju
MIESIO 19
nie zapłacisz więcej niż 19 zł w miesiącu za rozmowy bez limitu do wszystkich komórkowych w kraju

szczegóły usługi:
korzystasz, ile chcesz, a i tak w miesiącu nie zapłacisz więcej niż:
19 zł na rozmowy do krajowych sieci komórkowych
10 zł na rozmowy do krajowych sieci stacjonarnych,
9 zł na SMS-y/MMS-y do krajowych sieci komórkowych

a jak wydasz 19 zł na internet, dostaniesz darmowe 3GB

cena usługi: 0 zł

ważność usługi: bezterminowo

jak włączyć usługę: wyślij SMSa o treści START pod nr 613 (koszt SMSa zgodny z Cennikiem) albo
wpisz w telefonie krótki kod *127*56# i potwierdź przyciskiem połączenia [zadzwoń] albo
zaloguj się na njumobile.pl i w zakładce moje konto wybierz usługi albo
zadzwoń na *620 (Automatyczna Obsługa Klienta) i wybierz odpowiednią opcję (opłata zgodnie z Cennikiem)

informacje dodatkowe:
usługa działa w 30 dniowych cyklach, początek Twojego pierwszego cyklu to moment aktywacji usługi;
za rozmowy, SMSy/MMSy i internet do momentu osiągnięcia limitu wydatków w danym cyklu płacisz z konta głównego zgodnie z Cennikiem nju na kartę;
o osiągnieciu każdego progu wydatków, zostaniesz zawsze poinformowany SMSem - jeżeli próg wydatków na rozmowy osiągniesz w trakcie trwania połączenia, nie zostanie ono przerwane, po prostu dalsza jego część będzie dla Ciebie bezpłatna;
usługa wyklucza się z usługami "nju do wszystkich", "do komórkowych" i "miesio";
usługa dotyczy połączeń, SMS-ów/MMS-ów i internetu w kraju;
usługa nie dotyczy połączeń, SMS-ów/MMS-ów na numery specjalne i skrócone

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12570
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Tutaj masz uzupełniane na bieżąco zestawienie operatorów komorkowych. Może coś dla siebie wybierzesz:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Aha,zależy mi na minutach do wszystkich komórkowych i też stacjonarnych. Może być jakiś pakiet na same rozmowy.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Jestem od kilku miesięcy w Virgin i jestem zadowolony 29zł i mam wszystko bez MMS (i tak nigdy z MMS nie korzystałem). Kontakt z obsługą abonenta jest bardzo dobry (szybki i rzeczowy).

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Nju na karte za 29 zl miesiecznie, rozmowy na komorki i stacjonarne bez limitu

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Filozof napisał:
Bizon napisał:
Nju na karte za 29 zl miesiecznie, rozmowy na komorki i stacjonarne bez limitu

Bardzo dobra oferta :hippie

Oferta niezłe ale w Virgin za 29 zł masz komórki, stacjonarne, SMS, bez limitu, + 2 GB internetu więc na obecną chwilę to najlepsza oferta.

BestiaZBagienMyśli

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
W LycaMobile w pakiecie "Do Wszystkich 29" za 29 pln. masz nielimitowane komórki; stacjonarki; sms i 3 gigusie neta.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
No Panowie, to są bardzo, bardzo dobre oferty, bez negocjacji jak rozumiem. Ja w Plusie, od około 1,5 roku mam bezlimitowe stacjonarki, komórki i SMS/MMS za około 40 pln brutto miesięcznie. Półtora roku temu były to bardzo dobre warunki dla osoby fizycznej na abonament. Muszę mieć abonament, bo numer dla mnie to najistotniejsza sprawa (żadnych kart itp). Za pół roku kończy mi się umowa i ponegocjuję przeniesienie numeru do Virgin, Play lub LycaMobile. Ciekawe co na to Plus, da mi jeszcze taniej usługi + internet (bo sprzętu, komórek nie potrzebuję, a jak potrzebuje to sobie nowoczesne nowości kupuję w markecie RTV/AGD), czy pozwoli odejść do konkurencji :klawik.
W Plusie mam komórkę/numer od 1998 roku :klawik.
Sentymentami w stosunku do operatorów niema się co kierować. Gdzieś jest lepsza oferta można się przenieść, tym bardziej że przeniesienie numeru do innego operatora jest w w miarę bez problemowe. Jeżeli nie potrzebujesz od nich sprzętu a tylko samą usługę to wiązanie się abonamentem niema sensu, tak mi się przynajmniej wydaje. Myślę że Plus dla takiego klienta jak Ty (z takim stażem) powinien coś rozsądnego zaoferować aczkolwiek jak czytam fora telekomunikacyjne to różnie się użytkownicy wypowiadają o tych "bonusach". Z czterech dych pewnie nie będą chcieli popuścić nic ale zaoferują więcej internetu. Sam jestem ciekaw co Ci zaproponują.
:england

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Dobrze że jest taka konkurencja na rynku telekomunikacyjnym (W4 oraz inni wirtualni operatorzy) to tylko lepiej dla nas klientów,
ma mnie kosztować miesięcznie od 20 do 30 złotych ( 20 na dwa lata, 30 na rok)
Upierasz się widzę na to podpisywanie umowy, a 29 zł masz teraz bez żadnej łaski (operatora) i podpisywania czegokolwiek w Virgin. Przy każdym doładowaniu ważność konta przedłuża się o 365 dni na połączenia wychodzące i dodatkowe 60 dni na połączenia przychodzące także nawet jakby się w jakiś sposób podwinęła noga to numer nie przepadnie.

FrantiQ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
233
Ja rok temu zmigrowałem z żonką do Klucz Mobile (klucz.net) i teraz wydaję średnio 50PLN na 4 miechy (bo czasem kupuję pakiet netu), a kobieta na 5-6.

Przed przejściem zastanawiałem się nad Lyca, Vergin i WhiteMobile, ale po kalkulacjach wyszło że pół roku za free wewnątrz sieci po doładowaniu konta za 50zł przebija wszystkie oferty nolimit.

Polecam Klucz :)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Gdybyś zdecydował się na ofertę z rachunkiem w nju (możesz rozwiązać umowę w każdej chwili) za 9 zł miesięcznie masz drugi numer bez limitu.
Są różne opcje do wyboru.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Dzięki za wypowiedzi,chyba opcja Virgin najbardziej mi podchodzi. Czy to ten Virgin co sprzedaje albo oddaje klientów NSA? :klawik.

Do góry